Οι νέοι και τα συμπληρώματα διατροφής

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Η εμπειρία μου, από την επαφή με όσες και όσους μου έχουν κάνει την τιμή να εμπιστευθούν την MacroLife΄και τα προϊόντα της, με βοήθησε στο να καταλήξω σε μερικά πολύ σημαντικά συμπεράσματα, τα οποία αισθάνομαι ότι πρέπει να μοιραστώ μαζί σας.

1. Η συμπεριφορά των Ελλήνων, απέναντι στα συμπληρώματα διατροφής, δεν διαφέρει από αυτήν, απέναντι των φαρμάκων. Τα αντιμετωπίζουν, λανθασμένα, σαν φάρμακα και έχουν την απαίτηση, με την χρήση τους, να βρουν θεραπεία, εκεί που τα φάρμακα δεν κάνουν τίποτε.

2. Τα ζητούν περισσότερο άτομα ηλικιωμένα, που έχουν βεβαιωμένες δυσλειτουργίες και παθήσεις, που πολλές φορές είναι και απαγορευτικές απέναντι στη χρήση κάποιων συμπληρωμάτων διατροφής. Για παράδειγμα, μία μεγάλη μερίδα ηλικιωμένων, παίρνει αντιπηκτικά φάρμακα, κατά των θρομβώσεων στο αίμα, ή άλλοι έχουν διαγνωσμένα προβλήματα καρδιάς, ή των αρθρώσεων.

3. Ο Έλληνας και η Ελληνίδα, σε όλη τους τη ζωή, τρώνε ότι νάναι, ζουν όπως νάναι και μετά τα εξήντα, θυμούνται να αρχίσουν να παίρνουν συμπληρώματα διατροφής, με την απαίτηση να θεραπευθούν πλήρως από τα προβλήματά τους.

4. Η ισορροπημένη διατροφή, που για τους κατοίκους της Ελλάδος είναι εύκολη υπόθεση, σε σχέση με τους κατοίκους των βόρειων χωρών, ή της αφρικανικής και της ασιατικής στέπας, είναι κάτι που ούτε καν απασχολεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

5. Τα συμπληρώματα διατροφής, θα πρέπει να καταλάβετε όλοι και όλες, ότι δεν απευθύνονται σε ηλικιωμένα άτομα, αλλά σε νεαρά άτομα, ώστε να μπορούν να έχουν μία ισορροπημένη διατροφή , για να μειώσουν τις πιθανότητες αυξημένων προβλημάτων στις μεγαλύτερες ηλικίες.

6. Πολλοί νέοι λένε: “είμαι νέος, δεν έχω πρόβλημα, γιατί να πάρω οτιδήποτε”; Στην ανόητη αυτή ερώτηση, η απάντηση είναι: “για να μην έχεις πολλά προβλήματα όταν προχωρήσουν τα χρόνια.

7. Η διαρκής επαφή μου με το διαδίκτυο, έχει προωθήσει τα συμπληρώματα και τα προϊόντα γενικά της MacroLife στη νέα γενιά, όπως και στις ενεργές οικονομικά ηλικίες, που θα μπορέσουν να δουν μεγάλα οφέλη, όταν φθάσουν στις ηλικίες, που το σώμα πλέον, δεν μπορεί να αναπτυχθεί, ή να τροποποιηθεί.

Κλείνοντας, θέλω να καλέσω τους νέους και τις νέες, να αθλούνται, σε λογικά επίπεδα, να αποφεύγουν το καθισιό στον υπολογιστή, ή την ξάπλα στο κρεβάτι αγκαλιά με το smart phone, ή το laptop και να βάλουν στη ζωή τους, τα συμπληρώματα διατροφής, ώστε η διατροφή τους να είναι πράγματι ισορροπημένη, μια και η καθημερινότητα δείχνει, ότι αυτό, είναι δίχως τα συμπληρώματα, ένα άπιαστο όνειρο.

Τρώμε ότι νάναι και από όπου νάναι και μετά τρέχουμε να προλάβουμε, καταστάσεις που θα είχαν αποφευχθεί άνετα, αν η διατροφή μας, έστω και με την βοήθεια των συμπληρωμάτων, ήταν πλήρης.

Ευτυχώς, οι μεγαλύτεροι, έβγαλαν μία παροιμία, που λέει: “Στερνή μου γνώση, να σ΄ είχα πρώτα”.

Έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι την γνώση την έχετε πλέον όλες και όλοι.

Οι ελεύθερες ρίζες, δεν ρωτούν την ηλικία μας, όταν αρχίζουν αν καταστρέφουν συστηματικά όλα τα κύτταρά μας.

Ευχαριστώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί