Όπως δήλωσε ο ίδιος, έκανε το εμβόλιο χωρίς καν να αντιληφθεί ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε: «Αμέσως το έλαβα χωρίς καν να το αντιληφθώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιστήμονες που εφηύραν αυτό το εμβόλιο, που θα βοηθήσουν τον κόσμο να αποκτήσει αντισώματα και να αντιμετωπίσει τον κορονοιό».
Παράλληλα, ανέφερε πως πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι μαζί με τις άλλες ασθένειες που ζούμε, θα ζήσουμε και με αυτή, ενώ το εμβόλιο θα μας παρέχει ασφάλεια.
«Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση γιατί αν δεν τα τηρούμε δεν θα πάμε καθόλου καλά», σημείωσε, προσθέτοντας πως ο ίδιος είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από την πρώτη στιγμή, ότι «εμείς πρέπει να είμαστε αυστηροί».
Ο μακαριώτατος επεσήμανε ότι πρέπει να προφυλάσσουμε ο ένας τον άλλο. «Πιστεύω ότι κανένας δεν κόλλησε μέσα στην εκκλησία γιατί από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε τα μέτρα, ο ένας να κάθεται με απόσταση από τον άλλο καθώς έφεραν και τις μάσκες τους», τόνισε μιλώντας για τα μέτρα που ακολουθούνται στις εκκλησίες.
Τέλος, ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου τόνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται σε μνημόσυνα και κηδείες. Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της Θείας Κοινωνίας, ανέφερε πως «εάν υπάρχουν πολλοί που θέλουν να κοινωνήσουν, διευκολύνουμε βγάζοντας δεύτερο και τρίτο ποτήριον».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων: Μέχρι πότε η προθεσμία για την ανανέωση εγγραφής στο Μητρώο Εμπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών
- Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν «έκλεψαν» την παράσταση στο All-Star Game – ΒΙΝΤΕΟ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η ανθεκτικότητα των υποδομών της Αττικής είναι εθνικό ζήτημα»
- Για μεγάλα κενά στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
- «Καλωσορίζουμε τη Chevron στην Ελλάδα» – Τι είπε ο Μητσοτάκης – Αναφορά και στο ρωσικό φυσικό αέριο
- Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι
- Ο Γιόκιτς προσπάθησε να κλέψει την μπάλα και έδωσε πάσα στον…Μπαράκ Ομπάμα! Vid
- Ν. Δένδιας από Καστοριά: “Η Νέα Δημοκρατία είναι το κατ΄εξοχήν εθνικό κόμμα”
- Ρωσία και Κίνα: Τα λόγια του Λουκασένκο δεν ήταν τυχαία
- Αυτός ο Έλληνας πολιτικός θα συμμετέχει ως παρατηρητής στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
Κύρια Θέματα









