Ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των F-15 SA στη Σαουδική Αραβία – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ανακοίνωσή της, η Αεροπορική βάση Wright-Patterson στο Οχάιο των Η.Π.Α. αναφέρει ότι ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των F-15SA στην Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας με επιτυχία. Το πρόγραμμα αυτό είχε συμφωνηθεί το 2010 και περιελάμβανε την κατασκευή 84 αεροσκαφών στη διαμόρφωση που ήθελαν οι Σαουδάραβες και πρότεινε η Boeing. Τα νέα αυτά αεροσκάφη διαθέτουν νέο ραντάρ AESA, εξελιγμένο πιλοτήριο, νέα σουίτα ψηφιακών […]

Σε ανακοίνωσή της, η Αεροπορική βάση Wright-Patterson στο Οχάιο των Η.Π.Α. αναφέρει ότι ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των F-15SA στην Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας με επιτυχία.

Το πρόγραμμα αυτό είχε συμφωνηθεί το 2010 και περιελάμβανε την κατασκευή 84 αεροσκαφών στη διαμόρφωση που ήθελαν οι Σαουδάραβες και πρότεινε η Boeing. Τα νέα αυτά αεροσκάφη διαθέτουν νέο ραντάρ AESA, εξελιγμένο πιλοτήριο, νέα σουίτα ψηφιακών ηλεκτρονικών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου fly-by-wire  σύστημα ελέγχου και  JHMCS. Το πρόγραμμα αυτό κόστισε 29 δις δολάρια με τα κόστη για εκπαίδευση, υποστήριξη, ανταλλακτικά, εξομοιωτές, βιβλιογραφία κ.α. να περιλαμβάνονται. Η αποπληρωμή πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος FMS(Foreign Military Sales).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί