όπως και ο πατέρας του, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς η Haas ανακοίνωσε πως υπέγραψε μαζί του πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Μικ Σουμάχερ αφού επισημοποίησε την εμφάνιση του στη F1, κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 2, παρότι τερμάτισε 18ος στον τελευταίο αγώνα του Μπαχρέιν.
Μάλιστα,κινδύνευσε να χάσει τον τίτλο, αλλά ο Κάλουμ Εϊλοτ., που ήθελε τη νίκη για να πάρει τον τίτλο τερμάτισε δέκατος! Ο 21χρονος Γερμανός οδηγός, κατέκτησε τον τίτλο, έχοντας 14 περισσότερους βαθμούς από τον Βρετανό.
«Είμαι συγκλονισμένος. Δεν τα έχω εμπεδώσει ακόμη όλα καλά και δεν νιώθω ακόμη πραγματικά σαν πρωταθλητής. Αυτά θα μου πάρουν μερικές ημέρες ακόμη. Συνεργάστηκα με τόσο πολλούς υπέροχους ανθρώπους. Θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους: Σας αγαπώ πολύ», είπε ο Μικ Σουμάχερ.
You LOVE to see it! 🙌
— MoneyGram Haas F1 Team (@HaasF1Team) December 6, 2020
Well done @SchumacherMick 👏#HaasF1 pic.twitter.com/2JeYrmHxnl
(sputniknews – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρέμε Πούτιν! Ο Μακρόν αποφάσισε να στείλει 3 Rafale στην Πολωνία!
- Ουκρανικά drones έπληξαν κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Τι ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Οδηγούν την Γερμανία στον όλεθρο
- «Δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος», σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- “The Complete Johnny Cash”: Η σπάνια συλλογή με όλο το στιχουργικό έργο του θρυλικού τραγουδιστή
- Νέα δημοσκόπηση: Πού βρίσκεται η ΝΔ μετά τις εξαγγελίες της ΔΕΘ – Πόσοι θα ψήφιζαν «ένα κόμμα Τσίπρα»
- Daniel Day-Lewis: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 8 χρόνια – “Ποτέ δεν σκόπευα να αποσυρθώ”
- Άκης Σκέρτσος: 18 θετικές αλλαγές στην εκπαίδευση
- Diella: Η “αδιάφθορη” υπουργός -προϊόν AI- θα χειρίζεται τις δημόσιες συμβάσεις στην Αλβανία
- Το FBI έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτου σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ
Κύρια Θέματα

















