Για «παραφωνίες» Ιεραρχών και κληρικών απέναντι στην επίσημη θέση της Εκκλησίας που είναι η τήρηση των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας έκανε λόγο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης.
«Βεβαίως υπήρξαν παραφωνίες, που όμως δεν πρέπει να παρασύρουν κανέναν. Είναι μεμονωμένες φωνές που πρέπει να απομονωθούν και είναι φωνές που δεν συμμερίζονται ουσιαστικά τον κοινό αγώνα Εκκλησίας και Πολιτείας για την προστασία του ανθρώπου. Χωρίς τον άνθρωπο δεν υπάρχει Εκκλησία.
Το έχει καταστήσει σαφές σε δημόσιες τοποθετήσεις του ο Αρχιεπίσκοπος. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Εκκλησία οφείλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο το αγαθό της δημόσιας υγείας και την ανθρώπινη ζωή. Σε έναν πόλεμο οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η «πολυτέλεια» των μεμονωμένων φωνών που απηχούν συνομωσιολογικές απόψεις».
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και κρύο ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα
- Αυτό είναι το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα! 50 μέτρα ύψος, vid
- Ισραηλινός Υπουργός καλεί τους Εβραίους “να εγκατασταθούν στο Ισράηλ για να γλιτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση”
- Αυτό αγόρασαν οι Εσθονοί από την Νότια Κορέα
- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας – Συμβολισμός αποκλεισμός στις σήραγγες των Τεμπών
- Κίνα: Τέτοιο σταθμό μετρό δεν έχετε ξαναδεί, vid
- Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία: 40χρονος έσφαξε τη σύντροφό του με μαχαίρι και αυτοκτόνησε
- Επιδόματα-Ενισχύσεις: Τι πληρώνεται μέχρι τα Χριστούγεννα
- Το βίντεο που “έλιωσε” καρδιές: Διέσωσε 2 κύκνους από παγωμένη λίμνη – Δείτε μετά τι έγινε
- Μαίνονται τα αγροτικά μπλόκα και στην Ήπειρο
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΗ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ









