Εκλογική Φρενίτιδα! Προτείνει καταστροφή της πολιτείας της Φλόριδα επειδή ψήφισε τον Τραμπ για Πρόεδρο των ΗΠΑ (Vid)

Η λύσσα των αριστεριστών εναντίον του Τραμπ είναι τέτοια που καθώς φαίνεται έχει χαθεί το μέτρο.

Την ώρα που η εκλογική μάχη μαινόταν στην Αμερική, η ευγενής άμιλλα πήγε περίπατο. Το μίσος κατά του Τραμπ είναι τέτοιο, που χαρακτηριστικό γεγονός είναι και η αντίδραση ενός από τους γνωστούς κωμικούς των ΗΠΑ, του Trevor Noah, ο οποίος καλούσε με ανάρτησή ενός βίντεο στο twitter, να πεθάνουν 22 εκατ. κάτοικοι της πολιτείας της Φλόριντα, επειδή ψήφισαν τον Τραμπ,
Kατά τα άλλα όμως , το twitter μόνο να λογοκρίνει τις αναρτήσεις του Τραμπ ξέρει.

Λυπηρό είναι επίσης το γεγονός, ότι την απαράδεκτη ανάρτηση την είδαν και την προώθησαν 1.800.000 άτομα!

Ο Ντόναλντ Τραμπ τα πήγε τόσο καλά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση που στην πολιτεία της Πενσιλβάνια και της Τζόρτζια, όταν οι Δημοκρατικοί είδαν, ότι άρχισε το αποτέλεσμα να κλίνει υπέρ του Τραμπ σταμάτησαν την καταμέτρηση των ψήφων, γύρω στις 11 το βράδυ τοπική ώρα.
Στη Φλόριντα, οι πατριώτες αποδείχθηκε ότι ψήφισαν σε αριθμούς ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων και των Λατίνων, για να δώσουν στον Τραμπ από νωρίς τη νίκη στην πολιτεία, παρόλο που τα συστημικά μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να το ανακοινώσουν αμέσως κι έκαναν την ανακοίνωση σχεδόν δύο ώρες αργότερα από το αποτέλεσμα.

Ο απίστευτος λοιπόν “κωμικός” Trevor Noah, που έχει το δικό του σώου «The Daily Show», ανάρτησε ένα βίντεο που δείχνει την πολιτεία της Φλόριντα να πλήττεται από πυρηνικά και να σκοτώνονται ακαριαία 22 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες που ζουν εκεί. Αν ζεις δηλαδή εκεί και ψήφισες τον Τραμπ πρέπει να πεθάνεις!

Το χειρότερο είναι ότι αυτού του είδους το κάλεσμα το ανάρτησε ως αστείο. Αστείο είναι να χτυπάς με πυρηνικά μια ολόκληρη πολιτεία με εκατομμύρια κατοίκους για τον οποιονδήποτε λόγο, πόσο μάλλον επειδή δε συμφωνείς με αυτόν που ψήφισε; Και μάλιστα, αντί να καταδικάσουν αυτή την ανάρτηση, να την προωθούν εκατομμύρια φορές, ενώ για την έκφραση απλών απόψεων, άλλες αναρτήσεις να κατεβαίνουν ή να επισημαίνονται ως fake news από το twitter, όπως για παράδειγμα οι αναρτήσεις του Τραμπ;

Για τον οποίο Τραμπ μάλιστα, περιμένουν πως και πως στην Αμερική να φτάσει ο Ιανουάριος, που δεν θα έχει πλέον το αξίωμα του Προέδρου, ώστε να έχουν το δικαίωμα να του σβήνουν κάθε ανάρτηση που δεν τους αρέσει από το twitter, όπως ανέφερε το Bloomberg.

Eίναι πραγματικά λυπηρό, σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα των ΗΠΑ εκλογική αναμέτρηση, οι Αμερικανοί να βιώνουν αυτό το κλίμα πόλωσης και μίσους. Και μάλιστα, όταν πλανάται πάνω από τη χώρα το φάντασμα της νοθείας και της παραποίησης των πραγματικών αποτελεσμάτων, δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε μια γενικότερη ανάφλεξη στην ήδη δοκιμασμένη αμερικανική κοινωνία, που διχασμένη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της.

Τέτοιες αναρτήσεις δεν βοηθούν καθόλου στη διατήρηση ενός ήπιου και πολιτισμένου εκλογικού αγώνα και υποδαυλίζουν το μίσος. Με τον τρόπο αυτό, αλλά και τις ταραχές που προωθούν σε όλες τις ΗΠΑ οι αριστερόστροφοι οπαδοί των Δημοκρατικών, αποδεικνύουν ότι η αριστερή μαρξιστική ατζέντα, που προωθεί το Δημοκρατικό κόμμα, το κόμμα που προωθεί την Ατζέντα 2030 της φτωχοποίησης και της καταστροφής της οικονομίας, το κόμμα που θέλει την μεγάλη επανεκκίνηση της παγκόσμιας κοινωνίας σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων σε αγαστή συνεργασία με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, είναι αδίστακτο. Είναι αυτό, που δε θα δίσταζε να εξαφανίσει με το πάτημα ενός κουμπιού όποιον τολμούσε να αντιταχθεί στην εφαρμογή της διεθνιστικής του ατζέντας; Το μέλλον θα δείξει.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί