Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή δεν έκλεισε την πόρτα στο ενδεχόμενο μιας υποψηφιότητας για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.
Η κ. Καϊλή απάντησε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια, σχολιάζοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών που την θέλουν σε κεντρική ηγετική θέση για στο χώρο της Κεντροαριστεράς σημείωσε ότι: «Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι υποψήφια».
Ειδικότερα, δήλωσε: «Πάντα το ΚΙΝΑΛ σας κρατάει σε ενδιαφέρον , πάντα συζητάμε για τις αλλαγές στην ηγετική μας ομάδα . Θεωρώ ότι ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ είναι πολύ σημαντικός . Πάντως αυτή η στιγμή δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη για να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα. Εγώ εργάζομαι για την Ελλάδα στην Ευρώπη σε δύσκολες συνθήκες. Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι υποψήφια. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου. Σε 2 – 3 χρόνια έχουν ανάγκη να αλλάξουν τα πράγμα… Για νωρίτερα δεν το βλέπω εύκολο».
Υπενθυμίζεται ότι σενάρια για το όνομα της Εύας Καϊλή δίνουν και παίρνουν. Η Καθημερινή, μάλιστα πρόσφατα έγραψε πώς δεν αποκλείεται να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ή να ηγηθεί μίας μεγαλύτερης κεντροαριστεράς.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον τον υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ζητά ανώτατο όριο 0,5%, στις τραπεζικές προμήθειες POS και IRIS
- Μήπως τώρα πρέπει να σταματήσει αυτό που στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο;
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 15 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, αγνοούνται μετά τις πλημμύρες στην Παπούα
- ΥΠΕΘΟ: Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης για πληγέντες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2025
- Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας του 2026
- Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο – Δείτε σε ποιες περιοχές
- Ρωσικό ΥΠΑΜ: Πλήξαμε με Kinzhal στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία
- Νέο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας για 50.000 νέες θέσεις απασχόλησης
- Όρμπαν: Η Ουκρανία θα χρειαστεί 400δις – Για αυτό η Ε.Ε. θέλει να κατάσχει τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία









