μία ημέρα αφότου ο γιατρός του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος να μεταδώσει τον νέο κορωνοϊό σε άλλους ανθρώπους.
“Φαίνεται ότι έχω ανοσία. Δεν ξέρω για πόσο, ίσως για πολύ καιρό, ίσως για μια μικρή περίοδο, ίσως για πάντα. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά, όμως έχω ανοσία”, είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
“Έχετε έναν πρόεδρο που έχει ανοσία. Έχετε σήμερα έναν πρόεδρο που δεν έχει ανάγκη να κρύβεται στο υπόγειό του όπως ο αντίπαλός του”, δήλωσε αναφερόμενος στο Δημοκρατικό υποψήφιο Τζον Μπάιντεν.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Fox News, ο Τραμπ υποδήλωσε επίσης ότι ο Δημοκρατικός αντίπαλός του μπορεί να είναι άρρωστος.
“Αν κοιτάξετε τον Τζο, έβηχε φοβερά χθες (Σάββατο), μετά έπιανε τη μάσκα του, μετά έβηχε”, δήλωσε. “Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά ο Τύπος δεν αναφέρθηκε πολύ σε αυτό”, πρόσθεσε.
Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν δημοσιεύει καθημερινά τα αποτελέσματα των τεστ για Covid, στα οποία υποβάλλεται ο πρώην αντιπρόεδρος, που είναι αρνητικά μέχρι σήμερα.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε χθες από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου σε πλήθος οπαδών του που είχε συγκεντρωθεί εκεί.
Η επιστροφή στην προεκλογική εκστρατεία έχει προγραμματιστεί στις αρχές της εβδομάδας και το πρόγραμμα είναι σφιχτό: τη Δευτέρα στη Φλόριντα, την Τρίτη στην Πενσυλβάνια, την Τετάρτη στην ‘Αιοβα.
(φωτο:photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πούτιν: «Έχει ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση του Ντονμπάς»
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πρότειναν “γερές” εγγυήσεις ασφαλείας για 15 χρόνια
- Η Τουρκία επικύρωσε συμφωνία του ΟΗΕ για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα
- Ο Τραμπ απέτυχε να ελέγξει τις ΗΠΑ: Δημόσια καταγγελία βουλευτή για το ουκρανικό, vid
- Θεσσαλονίκη: Αυξημένο κόστος λειτουργίας και επιδείνωση ρευστότητας λόγω της ακρίβειας δηλώνουν οι βιοτέχνες
- Μικρό κοριστάκι… νευριάζει με την σκιά της: «Γιατί με ακολουθείς;;», vid
- Κεντάκι: Έσωσαν άνθρωπο από το δηλητηριώδες φίδι “black mamba” και βρήκαν τον μπελά τους
- Ο Τραμπ καλεί τον Ζελένσκι να κάνει τώρα συμφωνία αλλιώς θα χάσει κι άλλα εδάφη, vid
- Πρωτοχρονιά στο Μεγάλο Λιμάνι – Πώς θα υποδεχτεί το 2026 ο Πειραιάς
- Λαμία: Δίωρος καθολικός αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου – Ήδη σχηματίζονται μεγάλες ουρές οχημάτων









