«Είμαι σίγουρος πως ο πρόεδρος Τραμπ θα γίνει καλά. Έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα… Χρειάζεται μόνο, εννοώ, το πιο σημαντικό πράγμα που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών του, έχει εξαιρετικές ιατρικές συμβουλές», δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του BBC.
Ο Τζόνσον είχε διαγνωστεί θετικός στην COVID-19 στα τέλη Μαρτίου και νοσηλεύθηκε για μία εβδομάδα, περιλαμβανομένων τριών νυχτών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είπε πως ανέρρωσε πλήρως και ότι δεν υποφέρει από τα λεγόμενα συμπτώματα «μακράς COVID».
Στη συνέντευξή του στο BBC o Βρετανός πρωθυπουργός είπε ακόμη πως αναμένει ότι οι επόμενοι λίγοι μήνες της πανδημίας της COVID-19 θα έχουν αναταράξεις, αλλά τα πράγματα θα μοιάζουν ριζικά διαφορετικά την άνοιξη.
«Πρέπει να σας πω, με κάθε ειλικρίνεια, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αναταράξεις έως τα Χριστούγεννα, μπορεί να υπάρχουν αναταράξεις ακόμη και μετά», είπε.
«Αν μιλήσετε στους επιστήμονες, όλοι ουσιαστικά συμφωνούν πως μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ριζικά διαφορετικά και θα είμαστε σε έναν διαφορετικό κόσμο, αυτός είναι ο κανονικός κύκλος μιας πανδημίας όπως αυτή», είπε ο Μπόρις Τζόνσον.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Κίνα ευελπιστεί τα εμπλεκόμενα μέρη στον πόλεμο στο Ιράν να μπορέσουν να “αρπάξουν την ευκαιρία για ειρήνη”
- Με νέο ΒΙΝΤΕΟ τους, οι Ιρανοί «τρολάρουν» τη στρατιωτική επιχείρηση του Τραμπ
- Τα βίντεο των ταξιδιωτών που γίνονται viral για τις “στεγνές” αντλίες στην Ασία!
- «Μια ηγεσία που αντιμετωπίζει το νέο με φόβο»: Ηχηρή παραίτηση μέλους του ΠΑΣΟΚ
- Τραγωδία στη Νορβηγία: Δύο σκιέρ έχασαν τη ζωή τους σε χιονοστιβάδα
- Τουρκία: Επαφές Φιντάν με ΗΠΑ και Ιράν για τον πόλεμο
- Άκης Σκέρτσος: «Κοινωνία πολιτών ή κοινωνία πελατών; Χωρίς δεύτερη σκέψη με την κοινωνία των πολιτών»
- Τι δήλωσε ο Ιρανός πρέσβης σε σχέση με τις προσπάθειες του Πακιστάν να σταματήσει ο πόλεμος
- Χειροπέδες σε ανήλικους στη Θεσσαλονίκη – Έκλεβαν ηλεκτρικά πατίνια και ρούχα
- Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ από τον βομβαρδισμός γέφυρας στο Ιράν









