Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κος Μητσοτάκης βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο.
Η διαχείριση της επόμενης μέρας μετά το lockdown, αποδείχτηκε τόσο τραγική που έχει ήδη βυθίσει την οικονομία σε πρωτοφανή κρίση, την κοινωνία σε απόγνωση και την πανδημία σε πρωτοφανή αναζωπύρωση.
Και επειδή είναι ανίκανος να διαχειριστεί την πορεία των πραγμάτων, για άλλη μια φορά φροντίζει μόνο την προπαγάνδα. Και δίνει και άλλο κρατικό χρήμα στα κανάλια, με στόχο να εξαγοράσει τη σιωπή ή τη φιλοκυβερνητική στάση.
Τη στιγμή που οι πολίτες στενάζουν σε υποστελεχωμένα νοσοκομεία, υπεράριθμες τάξεις και ανύπαρκτα δρομολόγια συγκοινωνιών, αντί να δίνει χρήματα για να αντιστρέψει την εικόνα, δίνει στα κανάλια ώστε να μην προβάλουν την εικόνα.
Αυτή τη φορά το δημόσιο χρήμα μοιράζεται μόνο στα κανάλια εθνικής εμβέλειας για μηνύματα που βάσει νόμου προβάλλονται δωρεάν, αφήνοντας εκτός σύσσωμο τον περιφερειακό Τύπο, εφημερίδες και ιστοσελίδες με χιλιάδες εργαζόμενους και δημοσιογράφους.
Δεν πρόκειται μόνο για ανήθικη και χυδαία συμπεριφορά αλλά και για προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών, για βαθιά πληγή στο σώμα της δημοκρατίας.
Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους ιδιοκτήτες τους να μην δεχθούν αυτήν την αναξιοπρεπή χρηματοδότηση.
Ως επιχειρήσεις που πλήττονται έχουν δικαίωμα να ζητήσουν ενίσχυση με διαφάνεια και κριτήρια.
Όχι όμως «πέτσινα» χρήματα με αζημίωτο την προπαγάνδα.
Άλλωστε όση προπαγάνδα και να απαιτήσει η κυβέρνηση, η επιδείνωση της καθημερινότητας των πολιτών δεν θα αλλάξει με διαφημιστικές καμπάνιες.
Μόνο η αναξιοπιστία των ΜΜΕ θα επιδεινωθεί περαιτέρω στη συνείδηση των πολιτών.»
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΥΠΑΑΤ: Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 μοναδικούς δικαιούχους
- Απόλυτη δυστοπία! Θα σκανάρουν τα social media των ταξιδιωτών – Πού κάνουν την αρχή
- Ποιά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θα βιώσει τον πιο σκοτεινό Δεκέμβριο της τελευταίας 90ετίας;
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είναι μία από τις τελευταίες μάχες με την παλιά Ελλάδα»
- Ξεσηκωμός αγροτών με αποκλεισμούς δρόμων και στη Γαλλία
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογείται η πρώτη ομάδα επτά από τους 15 κατηγορούμενους
- «Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύαμε»
- Όταν η διπλωματία περνάει από τον ζωολογικό κήπο – H Ιαπωνία επιστρέφει στην Κίνα τα δύο τελευταία πάντα
- Τι αναφέρει το Κρεμλίνο για την πρόταση της Ουκρανίας για εκεχειρία τα Χριστούγεννα
- Ο μεγαλύτερος 3D παγκόσμιος χάρτης καταγράφει 2,75 δισεκατομμύρια κτίρια
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ









