Πρόσω ολοταχώς για την ανάπτυξη και δοκιμή ενός λογισμικού που θα εντοπίζει σε χρόνο-μηδέν τους λεγόμενους «αρνητές της μάσκας» βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η κατάσταση στο διαδίκτυο τείνει να αγριέψει ακόμη περισσότερο, καθώς η Δίωξη θα «σκανάρει» συγκεκριμένες λέξεις-“κλειδιά” που θα παραπέμπουν σε αμφισβήτηση της χρήσης μάσκας ή ακόμη και παρακίνηση κόσμου να μην δεχθεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού!
Στο μικροσκόπιο των αρχών θα βρεθούν τόσο ιστοσελίδες όσο και προφίλ ατόμων στα social media, εφόσον αυτά κριθεί ότι έχουν…«ύποπτη» δραστηριότητα.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε εκείνους που θα επιμείνουν με αναρτήσεις του στυλ «ο κορωνοϊός δεν υπάρχει» είτε θα καλούν σε μαζική άρνηση της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας.
Παράλληλα το βάρος θα ριχθεί πρώτα σε ιστοσελίδες ή ομάδες στα social media που διαπιστωμένα διαβάζονται από μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Έπειτα από σχετική απόφαση του Εισαγγελέα θα προβλέπεται το αυτόφωρο για τους…παραβάτες, μερικοί εκ των οποίων μπορεί απλά να έχουν ποστάρει την άποψή τους στον προσωπικό τους διαδικτυακό λογαριασμό!
Οι σχετικές αποφάσεις αλλά και οι…πράξεις που θα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό «πατάνε» πάνω στο ζήτημα της δημόσιας υγείας.
(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















