αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τις μάσκες στα σχολεία.
Τόνισε ότι σέβεται τις αντιδράσεις μερίδας γονέων που διαμαρτύρονται, αλλά αν κάποιος από αυτούς κάνει μια βόλτα στα παιδιατρικά νοσοκομεία και δει εκατοντάδες παιδιά που φοράνε μάσκα αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τότε ενδεχομένως θα αλλάξει άποψη.
Χαρακτήρισε εξαιρετικά απίθανο να επαναληφθεί ένα οριζόντιο lockdown, παρότι δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα.
Πότε θα έρθει το εμβόλιο
Σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο Υπουργός τόνισε ότι αναμένεται να έρθει στη χώρα μας τον Δεκέμβριο.
«Σε πρώτη φάση θα παραλάβουμε 700.000 παρτίδες και οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες. Ο εμβολιασμός θα είναι σε δύο φάσεις και η διάθεση του εμβολίου θα είναι δωρεάν» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Για το εμβόλιο της γρίπης, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι για φέτος εξασφαλίσαμε τέσσερα εκατομμύρια παρτίδες, οι οποίες θα καλύψουν με επάρκεια τις ανάγκες του πληθυσμού.
(sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΒΙΝΤΕΟ: Τα βίντεο με το…”άρωμα” βενζίνης η νέα μόδα στο διαδίκτυο!
- Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκαν οι Ημερίδες Γαστρονομίας στην Κρήτη – Στο επίκεντρο η ανάδειξη της κρητικής διατροφής
- Super League: Φουντώνει η μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία
- Δύο συλλήψεις σε Καβάλα και Έβρο για διακίνηση παράνομων μεταναστών
- Κ. Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ευρωπαϊκή εισαγγελία πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στην εκκαθάριση
- Κοινό μήνυμα… ειρήνης απηύθυναν από την Κων/πολη Ζελένσκι και Βαρθολομαίος
- Αύριο το αναλυτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: “Αφετηρία για μία δυναμικότερη αντιπαράθεση με το «Βαθύ Κράτος»”
- Στη Φλόριντα συναντάς τα ιγκουάνα…παντού: Δείτε πού εντοπίστηκε ένα! BINTEO
- «Σταματήστε τον παράφρονα Τραμπ»: Κραυγή αγωνίας υπό τον φόβο «ραδιενεργής καταστροφής»
- «Δεν χρειάζονται μετρητά, δεν χρειάζονται κάρτα»: Γερμανός επαινεί τις πληρωμές QR της Ινδίας! vid









