Μάλιστα στην πρεμιέρα της εκπομπής των Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη «Μπρα ντε φερ» στα Παραπολιτικά 90,1 η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε έναν άγνωστο διάλογο μεταξύ των δύο ανδρών.
Παναγιωτόπουλος: Όσο οι στόλοι συνεχίζουν να είναι ο ένας απέναντι από τον άλλον υπάρχει ο κίνδυνος του ατυχήματος.
Στόλτενμπεργκ:Τι εννοείς;
Παναγιωτόπουλος : Είσαι αθλητής όπως κι εγώ. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν υπάρχει κούραση είναι πιθανό ένας ατύχημα. Ο αθλητής τότε κινδυνεύει περισσότερο να τραυματιστεί.
Στόλτενμπεργκ: Ναι συμφωνώ. Έτσι είναι. Θα πάρω την τουρκική ηγεσία να συζητήσουμε έναν μηχανισμό εκτόνωσης κρίσεων στο εσωτερικό της συμμαχίας.
Παναγιωτόπουλος: Οι Τούρκοι κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ρωτάνε κανένα. Ούτε το ΝΑΤΟ ρωτάνε. Εισβάλουν στην Τουρκία γιατί έχουν θέμα με τους Κούρδους και απελευθερώνουν τζιχαντιστές που τελικά πηγαίνουν να πολεμήσουν στη Λιβύη κατά της Αντιπολίτευσης και του Χαφτάρ με το πρόσχημα ότι τη στηρίζει η Ρωσία ενώ εξυπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα.
(parapolitika – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
- Τότε θα συναντηθούν κατά πάσα πιθανότητα Μητσοτάκης-Ερντογάν
Κύρια Θέματα

















