Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατόπεδο Χρ. Σαμάρα στην Αθαλάσσα, η διαδικασία επιλογής των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2020 ΕΣΣΟ σε Όπλα – Σώματα, Κλάδους και μονάδες της Εθνικής Φρουράς.
Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας, η διαδικασία έγινε παρουσία του υπουργού Άμυνας, Χαράλαμπου Πετρίδη, του υπαρχηγού του ΓΕΕΦ αντιστράτηγου Κώστα Χρυσηλίου και μελών της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας.
Στην εν λόγω ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η διαδικασία επιλογής των νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε με τη χρήση λογισμικού προγράμματος, η βάση δεδομένων του οποίου συμπληρώθηκε από τα στοιχεία που κατέθεσαν ηλεκτρονικά οι οπλίτες στην πλατφόρμα του υπουργείου Άμυνας. Η χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Από τα αποτελέσματα της επιλογής προκύπτει ότι το 75% των νεοσυλλέκτων τοποθετήθηκαν στην 1η φρουρά προτίμησής τους.
Τα αποτελέσματα, καταλήγει, δεν έχουν κοινοποιηθεί και έχουν διασφαλιστεί από την επιτροπή Επιλογικής Διαδικασίας. Οι νεοσύλλεκτοι και οι μονάδες τους θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα κατά την ημέρα κατάταξης του κάθε νεοσύλλεκτου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία: Δυτική μπλόφα ή νέα κλιμάκωση;
- Ακόμα ένα δείγμα πως η Ανατολή έχει πάρει την ανηφόρα και η Δύση την κατηφόρα
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
Κύρια Θέματα

















