Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ασφυκτική για τους Αμερικανούς, καθώς το κίνημα των κουκουλοφόρων του Black Lives Matter μέρα με την μέρα ισχυροποιείται, σηκώνοντας ψηλά τον αμανέ.
Οι νέες εικόνες που μας έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι έξω από εκκλησία, όπου αριστεριστές παρενοχλούν πιστούς που θέλουν να εκκλησιαστούν.
Το πρώτο βίντεο δείχνει κουκουλοφόρους να εξέρχονται εκκλησίας βρίζοντας και προκαλώντας, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ξεσπά καυγάς. Ευτυχώς, δύο αστυνομικοί επιβάλλουν την τάξη, με τους αριστεριστές να αποχωρούν «ειρηνικά». Μπορείτε να φανταστείτε όμως τι θα συμβεί στο μέλλον, αν οι αστυνομικοί εγκαταλείψουν τα πόστα τους, όπως συνέβη, για παράδειγμα στο Seeatle.
Στο δεύτερο βίντεο, μία μητέρα μαζί με τα τρία παιδιά της, χλευάζεται από τους κουκουλοφόρους, έξω από την εκκλησία, επειδή θέλει να μπει μέσα.
«Γιατί φέρνεις ένα μωρό στην εκκλησία», φωνάζει οργισμένος με ντουντούκα ένας «διαδηλωτής», ενώ αμέσως μετά όλοι μαζί ξεκινούν αν φωνάζουν «σώστε αυτά τα παιδιά»!
Ποιός να τα σώσει δηλαδή και από τι; Να τα πάρουν από την οικογένειά τους;
Μόλις η μητέρα με τα παιδιά της ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι κουκουλοφόροι θέλουν να την ακολουθήσουν, αναγκάζοντας τους άντρες πιστούς να τους κλείσουν στον δρόμο για να προστατεύσουν την μητέρα. Οι αριστεριστές τότε τους βάζουν τις ντουντούκες στο αυτί και φωνάζουν!
Απίστευτες εικόνες, οι οποίες παραπέμπουν στην εποχή των πρώτων σοβιέτ, όταν οι κομμουνιστές ενοχλούνταν από την χριστιανική πίστη και μόλις άρπαξαν την εξουσία, ξεκίνησαν οι διωγμοί.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
- ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο χείλος της κατάρρευσης
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
