Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου που ήταν ψηφολέκτης, μιλούσε στο κινητό και δεν είχε καταλάβει ότι ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο, το οποίο βρισκόταν μπροστά της. Καθώς η διαδικασία μεταδιδόταν ζωντανά από το κανάλι της βουλής, ακούστηκε λοιπόν να λέει: «Κάνουν πρότυπο την Πλάκα . Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νάντια Γιαννακόπουλου, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε ότι αναφερόταν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Παιδείας για τα Πειραματικά και συγκεκριμένα για το Μαράσλειο.
«Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο», είπε.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ… παρεξηγήθηκε με ρεπόρτερ, vid
- Νέα επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης
- Τσεχία: Όταν το λαμπριάτικο γλυκό beránek… δεν πάει όπως το σχεδίαζαν (επικές photos)
- Νέο επεισόδιο…στην κόντρα Τραμπ-Κλούνεϊ! Τι απάντησε ο Λευκός Οίκος
- Τα «έξυπνα σπίτια» με τις «έξυπνες συσκευές» είναι η… νέα κανονικότητα στην Κίνα
- Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια στην παλιά Κρήτη
- Ανησυχητικά λόγια για τα πυρηνικά όπλα και την ΕΕ – Ρώσος πολιτικός επιστήμων δίνει νέα εκδοχή
- Με κατανυκτικό τρόπο εορτάζεται η «Λαμπρή» στην Ζάκυνθο
- 42χρονος στη Νίκαια συνελήφθη για απάτες άνω των 376.000 ευρώ
- Νέα ευρήματα στην Πεδιάδα των (γιγάντιων) Δοχείων στο Λάος – Το μυστήριο παραμένει άλυτο επί αιώνες









