Άφαντος παραμένει ο «δράκος του Κάβου» τον οποίο αναζητούν μετά την καταγγελία 34χρονης γυναίκας για απαγωγή και βιασμό.
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα μετά την καταγγελία 34χρονης για απαγωγή και βιασμό από 47χρονο.
Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε στα 6 χρόνια.
Σύμφωνα με τον Διονύση Μάμαλο, δημοσιογράφο του CorfuTV news, που μίλησε στο mega, «αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2018, έμεινε στη φυλακή περίπου 8 χρόνια. Το 2010 ήταν επίσης άφαντος κι είχαμε μια ανάλογη περίπτωση»
Για την καταγγελία της νεαρής γυναίκας ο κ. Μάμαλος είπε πως: «Φέρει ίχνη από μώλωπες και κακοποίηση. Δεν έχει παραδοθεί η ιατροδικαστική έκθεση»
Σχετικά με την επιχείρηση εντοπισμού, δήλωσε ότι: «τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμμετέχουν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σαρώνουν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές»
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









