Έχουν «βουίξει» στην κυριολεξία τα ΜΜΕ και τα social media στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες έπειτα από τις καταγγελίες κατά του υποψήφιου αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Ο λόγος για τον πολιτικό των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, που πλέον αντιμετωπίζει ακόμη και τη λαϊκή κατακραυγή λίγους μόλις μήνες πριν τις κρισιμότατες εκλογές στις ΗΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί προεδρίας Μπ.Ομπάμα αναγκάστηκε να μιλήσει δημοσίως για πρώτη φορά αναφορικά με τις κατηγορίες που του του προσάπτουν για σεξουαλική παρενόχληση πολλά έτη πριν.
Ο ίδιος, αναφερόμενος στις κατηγορίες που του προσάπτει μία πρώην υπάλληλός του η Tara Reade, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση αυτή.
«Θέλω να έρθω αντιμέτωπος με τους ισχυρισμούς μιας πρώην υπαλλήλου μου που αναφέρουν πως εμπλακεί σε κάτι τέτοιο πριν από 27 χρόνια. Δεν είναι αλήθεια. Αυτό δεν συνέβη ποτέ.»,είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Τζο Μπαίντεν.
Η τοποθέτηση αυτή του 78χρονου πολιτικού έλαβε χώρα μετά από ασφυκτική πίεση πολλών ατόμων , κυρίως στα social media, που απαιτούσαν μία εξήγηση από τον ίδιο.
Ο πιθανός αντίπαλος του Ντ.Τραμπ στις προεδρικές εκλογές στην παρέμβασή του πάνω στο ζήτημα πρόσθεσε πως ενώ τέτοιες γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό, εντούτοις οι ισχυρισμοί τους ,όπως αυτοί της Tara Reade περί σεξουαλικής κακοποίησης, θα πρέπει να «διασταυρώνονται» πρώτα.
Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Ήδη άλλοι δύο συνεργάτες της Tara Reade έχουν επιβεβαιώσει πως η πρώην υπάλληλος του Τζ.Μπάιντεν λέει αλήθεια σχετικά με το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης.
Παρόλο που το ρεύμα του Τζ.Μπάιντεν στον γυναικείο πληθυσμό έχει αρχίσει να αμφισβητείται, μία σειρά από γυναίκες στελέχη των Δημοκρατικών τάχθηκαν με το μέρος του, όπως είναι η ορκισμένη εχθρός του Ντ.Τραμπ, Νάνσι Πελόζι.
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρόταση για ρεβεγιόν με τη Mariah Carey και πολλά άλλα…στο βίντεο του Χάρη Δούκα, vid
- Επιστράτευση: Άγριο κυνηγητό στους δρόμους των ουκρανικών πόλεων, vid
- Άνδρας από τη Φλόριντα σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε μετά από καβγά για την τηλεόραση!
- Με πυραύλους από MQ-9 Reaper έγιναν τα πλήγματα εναντίον τζιχαντιστών στη Νιγηρία
- Προδιαγεγραμμένη καύση: Το νέο μοντέλο πρόληψης πυρκαγιών και διαχείρισης καύσιμης ύλης – Πώς θα εφαρμοστεί
- Ρωσία: Χειροπέδες σε πρώην διπλωμάτη με την κατηγορία της προδοσίας, vid
- Τρίκαλα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας
- Η πρώην του γαμπρού πήγε στο γάμο…και ποιός είδε την νύφη και δεν τη φοβήθηκε! vid
- Ταϊλάνδη-Καμπότζη: Συμφωνήθηκε κατάπαυση του πυρός
- Η «πλατσέντα» είναι η βασίλισσα των γλυκών της γιορταστικής Μυτιλήνης – Οι δύο εκδοχές της









