Ξέσπασε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα,
για τα όσα ανεύθυνα ακούγονται για τη στρατηγική σχετικά με τον κορωνοϊό που ακολουθεί η χώρα μας παρά τα επιτυχημένα αποτελέσματα και τη διεθνή αναγνώριση για τη προσπάθειά μας
«Το πεδίο της πανδημίας είναι ένα πεδίο στο οποίο πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Δεν είναι ευκαιρία για αντιπαράθεση. Χάρη στην θυσία όλων και όλων σας είμαστε όλοι μαζί. Αναγνωρίζουμε τις θυσίες και την αγωνία για το οικονομικό μέλλον. Η δική μας είναι να έχουμε επάρκεια στα επιστημονικά ζητήματα. Όλη αυτή η εμπειρία αποτελεί ευκαιρία για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας. Όλα θα γίνονται με διαφάνεια και κανόνες εποπτείας», επισήμανε ο κ. Τσιόδρας, ενώ στη συνέχεια χωρίς να τους κατονομάσει, αναφέρθηκε σε κύκλους που όπως είπε «Προσπαθούν να τονίσουν τις επιστημονικές αβεβαιότητες. Δεν τις ξέρουμε δηλαδή εμείς; Και να βγάλουν αντιφάσεις προς τα έξω, προς τον κόσμο. Να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου με ψευδοεπιστημονικά επιχειρήματα».
«Εμείς δεν έχουμε αγωνία; Πιστέψτε με, αντίθετα με την επιθυμία μας, είναι πιστός σύντροφος όλων μας στην κοινή προσπάθεια. Ελπίζω πως δεν είναι στην πρόθεση όσων τα χρησιμοποιούν να λειτουργήσουν με διαλυτικό σκοπό. Να κλονίσουν την προσέγγιση και την στρατηγική μας. Δε νομίζω πως θα μπορούσα να το πω πιο καθαρά. Είμαστε συμμέτοχοι σε μια κοινή προσπάθεια για την οποία από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ», διερωτήθηκε.
parapolitika.gr / photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικό χιούμορ στην Αίγυπτο: Το τραγούδι που ακούστηκε στην άφιξη Κορεατών τουριστών! vid
- Χάρι Στάιλς: Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές του Meltdown 2026
- Ρόδος: Ανήλικοι «πιάστηκαν στα πράσα» από αστυνομικούς ενώ… «ξάφριζαν» εστιατόριο
- «Αγαπητή Ursula» – Ο Μητσοτάκης ζητά ενιαίο ευρωπαϊκό πλαίσιο προστασίας ανηλίκων από τον ψηφιακό εθισμό
- Σελίν Ντιόν: 6 νέες συναυλίες στο Παρίσι λόγω της τεράστιας ζήτησης!
- Ταϊλάνδη: Αυτός ο κλήρος κάθε χρόνο φέρνει… δάκρυα και λιποθυμίες! (BINTEO)
- Παπασταύρου για δελτίο στα καύσιμα: «Είμαστε πολύ μακριά από εκεί»
- Ξεκινά η ψηφιακή ενδυνάμωση 2.740 ατόμων με αναπηρία σε 74 Κόμβους σε όλη τη χώρα
- Η Τουρκία κάλεσε “όλες τις πλευρές” να τηρήσουν τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- Χειροπέδες σε 59χρονη στην Κω – Κατείχε 25.840 κροτίδες και πυροτεχνήματα









