Η πρώην δημόσια λειτουργός δέχτηκε επίσημο αίτημα να παραιτηθεί, όταν δημοσίως δήλωσε πως «ένα εξαιρετικά δυνατό σπέρμα» θα μπορούσε να γονιμοποιήσει γυναίκες σε πισίνες.
Οι άντρες μπορεί να «ενθουσιαστούν σεξουαλικά» από την παρουσία γυναίκας και να εκσπερματώσουν ακούσια, «γι’ αυτό και να προκαλέσουν εγκυμοσύνη», είχε δηλώσει η Σίτι Χικμαγουάτι.
Οι ισχυρισμοί της προκάλεσαν αντιδράσεις και η επιτροπή δεοντολογίας της Ινδονησίας ζήτησε με επιστολή της την παραίτησή της Σίτι. Εάν δεν παραιτηθεί, προειδοποιούσε η επιστολή, τότε θα ζητούνταν η παρέμβαση του προέδρου της Ινδονησίας για να τη διώξει με τρόπο που δεν θα ήταν τόσο σεβαστικός.
«Το νερό στις πισίνες[…] περιέχει χλωρίνη κι άλλα χημικά. Το σπέρμα δεν μπορεί να επιβιώσει σε αυτές τις συνθήκες», ανέφερε στα ΜΜΕ εκπρόσωπος του ιατρικού συλλόγου της Ινδονησίας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πάνω από 87% των πολιτών της Ινδονησίας είναι Μουσουλμάνοι. Εξαιτίας των θρησκευτικών και πολιτιστικών ταμπού, το σεξ πριν το γάμο θεωρείται αμαρτία, κι έτσι αρκετά ανύπαντρα ζευγάρια ντρέπονται να αναζητήσουν μέσα αντισύλληψης.
Τα προφυλακτικά, σύμφωνα με αναφορές, χρησιμοποιούνται μόνο από το 3% του πληθυσμού, καθώς η πώλησή τους απαγορεύεται, και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση απουσιάζει σχεδόν πλήρως από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Από Sputnik, ΦΩΤΟ unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Πακιστανός πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να φιλοξενήσει συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στη Μ. Ανατολή
- Η διαπραγμάτευση είναι καλύτερη από τη σύγκρουση», δηλώνει ο ΥΠΕΞ στον Ιρανό ομόλογό του
- ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το “μηχανισμό” του Μαξίμου
- Υπόθεση Έπσταϊν: Έρευνα στην τράπεζα Edmond de Rothschild
- Η στιγμή που μετεωρίτης κάνει τη νύχτα-μέρα στην Καλιφόρνια, vid
- Ακόμα και στην Ιρλανδία η τοπική κυβέρνηση μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα
- Η Γαλλία καλεί το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε κατάληψη εδαφών στο νότιο Λίβανο
- Μαρινάκης: Δυνατότητα για επιπλέον μέτρα εφόσον η κρίση κλιμακωθεί
- Το ΒΙΝΤΕΟ με τον Ερντογάν που προκάλεσε σάλο στην Τουρκία
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν απελευθερώνουν Αμερικανό κρατούμενο









