Δεν υπάρχει προηγούμενο με αυτό που κάνουν εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ που προκειμένου να δυσφημίσουν τον Τραμπ έχουν ξεπεράσει ακόμη και τον βαρώνο Μυνχάουζεν σε ψέματα. Σαν υποστηρικτές των “Δημοκρατικών” (αριστερών) έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ψεύδους και απάτης.
Το περίεργο είναι ότι ακόμη και εκτός των ΗΠΑ βάλλεται ο Τραμπ, όπως και ο Πούτιν, από όλα τα ΜΜΕ ακόμη και εκείνα που ελέγχονται από “δεξιές” κυβερνήσεις. Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, ποτέ δεν είδα κάποιον να βάλλεται με τόση λύσσα, όπως ο Τραμπ. Προφανώς μιλάμε για ένα αληθινά δεξιό ηγέτη, ενώ στην Ευρώπη οι λεγόμενοι δεξιοί, φαίνεται ότι είναι δεξιοί μόνο κατ΄όνομα, ενώ στην πράξη αριστερίζουν.
Προφανώς ο λαός δεν γνωρίζει τι σημαίνει αριστερά, οπότε και δεν ξεχωρίζει τις αριστερές από τις δεξιές πολιτικές.
Στην Ελλάδα, που έχουμε μία ντεμί δεξιά κυβέρνηση, τα κανάλια δεν βάλουν εναντίον της και κατά περίπτωση την υποστηρίζουν, αλλά καραδοκούν για να κατηγορήσουν τον Τραμπ.
Δείτε το σημαντικό βίντεο από το μοναδικό ίσως δεξιό κανάλι στις ΗΠΑ, το FOX NEWS, που είναι το άκρο αντίθετο του CNN (τέρμα αριστερά).
Θα επανέλθω για να εξηγήσω τι σημαίνει δεξιά και τι σημαίνει αριστερά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Back to Basics” & “Homing”: Οι νέες τάσεις θέλουν τους καταναλωτές να μένουν σπίτι και όχι να βγαίνουν
- M.Χαρακόπουλος: «Θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα η “περιπέτεια” των ΕΛΤΑ»
- Τσεχία: Δεξιός και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου
- Η Κίνα εγκατέστησε φούρνο στον διαστημικό σταθμό – Δείτε βίντεο με τους αστροναύτες να απολαμβάνουν ζουμερό κρέας
- Ανήκει εις την Δύσιν η Ελλάδα! Η συνάντηση Μητσοτάκη για την ενέργεια
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς
- Γερμανία: Ισόβια κάθειρξη στον νοσηλευτή που σκότωσε 10 ασθενείς του – Είχε κάνει απόπειρα για άλλους 27
- Η κοινή γνώμη αγχώνεται! Δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου από τις ΗΠΑ









