Η ταχύτατη διάδοση της πανδημίας στον πλανήτη έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων χωρών με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να αποτελεί η περίπτωση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Theodore Roosvelt για το οποίο αναφερθήκαμε εδώ: https://www.el.gr/war/usa/pagkosmios-pyretos-o-tramp-etoimaz/ και το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις στις Η.Π.Α. λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης και του γεγονότος ότι ο κυβερνήτης του σκάφους δε φέρθηκε τόσο επαγγελματικά.
Αντίθετα, στη Ρωσία η πανδημία προχωρά και τέτοια ζητήματα δεν παίρνουν διαστάσεις αφού τα πράγματα γίνονται αυτόματα χωρίς πολλή δημοσιότητα και κραυγές αγωνίας. Στα πλαίσια της καραντίνας τέθηκε λοιπόν και το πυρηνικό υποβρύχιο Σμολένσκ , το οποίο είναι και το δεύτερο που τίθεται μέσα σε μία εβδομάδα σε καραντίνα αφού υπήρχε υποψία κρούσματος στο πλοίο.
Οι Ρώσοι λοιπόν έχουν θέσει 2 πυρηνοκίνητα πλοία τους σε καραντίνα για 14 μέρες με τους Ρώσους να μην ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάσταση. Άλλοι νοοτροπία βλέπουμε οι Ρώσοι και άλλη οι Αμερικάνοι.
The Smolensk nuclear submarine quarantined due to #COVID19 .
— Evergreen Intel (@vcdgf555) April 2, 2020
Repeated testing showed a negative result. https://t.co/SbGFMBHFd5
Now it’s clear what kind of "neighbor" of the submarine "Eagle" was. Per source.
This was the 2nd sub quarantined mentioned earlier in the week. https://t.co/JJVJ2FhDHY
Δείτε εδώ λίγη δράση από το συγκεκριμένο υποβρύχιο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανία: Καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου την Τετάρτη, λόγω απεργίας
- Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς
- Υπό αμφισβήτηση η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή;
- Στη Βρετανία αύριο ο Β. Ζελένσκι
- Οικ. Πατριαρχείο: Στο Φανάρι ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος
- Σύλληψη 50χρονου στην Κηφισιά για αρχαία – Κατασχέθηκαν τμήματα αμφορέων









