Ανοιχτό το ενδεχόμενο «λουκέτου» και στο κυπριακό πρωτάθλημα

Οι ομάδες στην Κύπρο προσανατολίζονται και αυτές στην πρόωρη λήξη του φετινού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας στη χώρα

Η ιδέα της ακύρωσης της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν φαίνεται πως αρχίζει να ωριμάζει σε πολλά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.


Μετά το Βέλγιο, όπου η απόφαση φαίνεται ειλημμένη και τις φωνές που ακούστηκαν στην ελληνική Super League, για «λουκέτο» οδεύουμε και στην Κύπρο.

Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε την Πέμπτη ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΚΟΠ), Γιώργος Κούμας, ενημέρωσε τους προέδρους των ομάδων της Α’ κατηγορίας για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε σχέση και με την ενημέρωση που έγινε στις ομοσπονδίες από την UEFA.

Το «αγκάθι» των οικονομικών
Το μεγάλο πρόβλημα για τους κυπριακούς συλλόγους είναι το τι θα γίνει με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και σύντομα θα ξεκινήσουν οι επαφές με το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών για να βρεθεί μία λύση.

Οι σύλλογοι είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν μείωση και αναμένουν τις επόμενες μέρες την κατάληξη των επαφών που θα έχει η ομοσπονδία με τον παγκύπριο σύνδεσμο ποδοσφαιριστών.

Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα της ακύρωσης του πρωταθλήματος στο ενδεχόμενο που η πανδημία του κορωνοϊού δεν υποχωρήσει γρήγορα και θα παρθεί αναγκαστικά απόφαση για ακύρωση του πρωταθλήματος.

(sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί