Στην εκπομπή «Live News» μίλησε ο πατέρας Γεώργιος που συνόδευσε τους εκδρομείς από την Ηλεία και την Αχαϊα σε Ισραήλ και Αίγυπτο.
Οι εν λόγω εκδρομείς νόσησαν από τον κορωνοϊό στην πλειοψηφία τους μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ενώ δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους. Ένας από αυτούς που βρέθηκαν θετικός στον Covid-19 ήταν και ο ιερωμένος.
«Με τη χάρη του θεού είμαι πάρα πολύ καλά. Ήμουν από τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Στις 5 Μαρτίου έμαθα ότι ήμουν θετικός στον ιό. 18 του μηνός έληγε η καραντίνα μου αλλά παραμένω ακόμα σπίτι από προσωπική επιλογή» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε ότι βίωσε μια μέτρια κατάσταση του κορωνοϊόυ, «καθώς κάτι που το βιώνεις πρώτη φορά δεν μπορείς να το αξιολογήσεις. Βίωσα μια μέτρια κατάσταση με βάση τις περιγραφές και των άλλων ασθενών. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά».
Ακόμα, υπογράμμισε ότι κανένα πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον δε νόσησε, τονίζοντας πως «δεν είναι ώρα για λεονταρισμούς, αλλά για προσοχή και ευθύνη».
megatv.com / photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης