Οι Ελληνες ποδοσφαιριστές πήραν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία καθώς συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να τα διαθέσουν για τη δημιουργία μιας ΜΕΘ στην προσπάθεια να ενισχύσουν το εθνικό σύστημα υγείας στη μάχη κατά του κορονοϊού.
Οπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM, οι Ελληνες παίκτες του εξωτερικού έχουν έρθει σε επαφή με τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ αλλά των υπόλοιπων ομάδων της Super League, και ήδη έχουν συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, το οποίο όσο περνούν οι ημέρες αυξάνεται.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη στη… μάχη ρίχνονται ολοένα και περισσότεροι Ελληνες παίκτες, οι οποίοι συμμετέχουν σε τούτη την αξιέπαινη προσπάθεια, ενώ έχει γίνει και η πρώτη επαφή με το υπουργείο Υγείας προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες για την δωρεά των ποδοσφαιριστών.
(ethnos – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λαμία: Μετ’ εμποδίων η έξοδος από Αθήνα προς Κεντρική Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για «φρουτάκια»
- Ο γιος του Τζον Λένον ανησυχεί μήπως η Γενιά Ζ ξεχάσει τους Beatles
- Στη φυλακή οι 12 κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία
- «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» – Καλά Χριστούγεννα με ατάκες από ελληνικές ταινίες! vid
- Απίστευτο! Αυτό είναι το ποσοστό του εμπορίου που πραγματοποιεί η Ρωσία με μη δυτικές χώρες
- Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η τιμή του χρυσού
- Το συγκινητικό γράμμα του Johannes Brahms παραμονή Χριστουγέννων του 1890
- Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε έκπληξη σε 94χρονη θαυμάστριά του! vid
- Μπλόκα: Έκκληση των επαγγελματιών στον τουρισμό να ανοίξουν ξανά οι δρόμοι
Κύρια Θέματα









