H κίνηση του κόσμου στις λαϊκές αγορές είναι μειωμένη, όπως μειωμένη είναι και η δραστηριότητα των παραγωγών, που δεν είναι σε θέση να πουλήσουν τα προϊόντα τους στις λαϊκές λόγω της εφαρμογής της απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας.
Η κατάσταση στην οικονομία, καθώς ο κορωνοϊός έχει αφήσει ήδη το σημάδι του.
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος, αναφέρθηκε στις αλλαγές στις λαϊκές αγορές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί.
«Έχει γίνει ένας αποκλεισμός των παραγωγών της επαρχίας και δουλεύουν μόνο οι παραγωγοί από την Αττική», υποστήριξε. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους παραγωγούς από την Κρήτη, οι οποίοι σε περίπτωση που επιστρέψουν στον τόπο τους για να παράξουν προϊόντα, δε θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στην Αθήνα για να τα πουλήσουν, καθώς λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Σύμφωνα με τον κ. Μόσχο, έχει γίνει έκκληση προς τον υπουργό Άδωνι Γερωγιάδη, ώστε οι παραγωγοί από περιοχές εκτός Αττικής να μπορέσουν να έρθουν στην Αθήνα και να φιλοξενηθούν είτε σε φιλικά σπίτια είτε σε ξενοδοχεία.
«Το 90% των παραγωγών είναι αποκλεισμένοι», κατέληξε.
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στην Πέλλα: 73χρονος κακοποίησε μέχρι θανάτου γάτα – Οδηγείται στον εισαγγελέα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 65χρονο για παράνομη υλοτομία στο δάσος της Αρέθουσας
- Έξαλλος ο Νετανιάχου: Αν βλάψουν μία τρίχα από το κεφάλι έστω και ενός ομήρου, θα τους κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος της ζωής τους
- ΒΙΝΤΕΟ: Ταύρος σκαρφαλώνει σε στέγη για να ξεφύγει από αγέλη αδέσποτων σκύλων!
- Καλαφάτης: Η κυβέρνηση προχωρά με γοργά βήματα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους
- Λοβέρδος κατά Ανδρουλάκη: «Δεν στέκει ένας πολιτικός αρχηγός με 7% να ζητάει εκλογές»
- Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που κατηγορήθηκε για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
- Αυτό οι Ουκρανοί ίσως δεν το περίμεναν! Τι συμβαίνει με τους νέους και την ρωσική γλώσσα
- Το «Πίρι Ρέις» ταράζει τα… «ήρεμα νερά»: Αιφνιδιαστική άσκηση ετοιμότητας στο Αιγαίο
- Βραζιλία: Ξανά στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας
Κύρια Θέματα

















