Η ρωσική γραμμή παραγωγής αρμάτων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της παράγοντας άρματα T-90 και τα νεώτερα άρματα T-14 Armata για τις Ρωσικές Ένοπλες δυνάμεις.
Πρίν δείτε το βίντεο, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε δύο λόγια για τη ρωσική σκέψη ως προς το πολεμικό υλικό. Η Ρωσική στρατιωτική σκέψη όπως διαμορφώθηκε κατά το Β.Π.Π. έχει ως βασικό άξονα το εξής: Βάζουμε σε παραγωγή ότι μπορεί να παραχθεί γρήγορα, απλά και σε μεγάλους αριθμούς.
Προφανώς η ρωσική λογική κινείται γύρω από τη μαζικότητα με την οποία μπορούν να παρατάξουν προσωπικό και μέσα στο πεδίο της μάχης. Μαζικά πυρά πυροβολικού και αμέσως μετά μαζική επέλαση τεθωρακισμένων των οπίων οι απώλειες δε θα έχουν σημασία εφόσον η παραγωγή θα βγάζει καθημερινά μεγάλους αριθμούς και το προσωπικό θα αναπληρώνεται γρήγορα επιτυγχάνοντας τα επιθυμητά ρήγματα στη διάταξη του εχθρού.
Προς στιγμήν όλες οι παραγωγικές γραμμές λειτουργούν όπως λειτουργούν παντού για περίοδο ειρήνης. Τα άρματα που δίνονται στη Συρία είναι μέσω αυτής της παραγωγής ή αρμάτων σε αποθήκευση και έτσι δεν υπάρχει πίεση στις γραμμές παραγωγής. Παρ’ όλα αυτά αν χρειαστεί να γίνει μετάπτωση σε κατάσταση πολέμου, τα πράγματα αλλάζουν άρδην και εκεί θα φανεί κατά πόσο οι απλοϊκότερες σχεδιάσεις θα βγαίνουν σε επιθυμητούς αριθμούς.
#Видео Танки Т-14 #Армата, Т-90М «Прорыв», а также БМПТ «Терминатор» и БМП «Армата» с боевым модулем «Кинжал» отправились в #Алабино на репетиции юбилейного парада Победы на Красной площади https://t.co/7Aur9RvgqE #СухопутныеВойска #Танки #Парад2020 #75ЛетПобеды #ВоеннаяТехника pic.twitter.com/hLjO1G4MdA
— Минобороны России (@mod_russia) March 24, 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η πιο “τεμπέλικη” χώρα στον κόσμο στο περπάτημα και η θέση της Ελλάδας!
- Ρούμπιο: Πιθανή συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι την επόμενη εβδομάδα
- Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να μειώσει την ουλίτιδα – Τι δείχνε νέα έρευνα
- ΥΠΟΙΚ: Για ποιούς καθίσταται υποχρεωτική η ηλεκτρονική τιμολόγηση από 2/2/2026
- Οι Σέρβοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες των Ρώσων για νέα «Μαϊντάν»
- Ρούμπιο: Η Χαμάς έχει ένα «πολύ μικρό παράθυρο ευκαιρίας» για να δεχθεί μια συμφωνία
- Τι το’θελε: Ο Mr Beast ζήτησε από τον Μάικ Τάισον να του ρίξει γροθιά! vid
- H viral δήλωση Νετανιάχου: «Θα γίνουμε Αθήνα και σούπερ Σπάρτη μαζί»
- Terminator 7: Ο λόγος που ο Τζέιμς Κάμερον δυσκολεύεται να γράψει το σενάριο
- Ενοίκια και στέγαση: Παρατηρείται πλέον μια νέα πραγματικότητα!
Κύρια Θέματα

















