σε κοινή υπουργική συνέντευξη Tύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι. Διαβεβαίωσε ότι «έχει προετοιμαστεί και κάθε μέρα που περνάει προετοιμάζεται ακόμα περισσότερο».
Τόνισε ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, υπάρχει επάρκεια υλικού και εξοπλισμού και κάθε μέρα, όπως είπε, «καινούργια υλικά, νέος εξοπλισμός προστίθεται στο σύστημα υγείας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε ενδεχόμενο».
Για άλλη μια φορά τόνισε ότι η ατομική ευθύνη θα κρίνει την έκβαση της μάχης αυτής. Είναι πολύ σημαντικό, είπε, οι πολίτες να συμμορφωθούν με τις οδηγίες του υπουργείου Yγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
(parapolitika – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής γρονθοκόπησε στο κεφάλι αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 27χρονου που διέρρηξε εννιά καταστήματα και μία οικία μέσα σε ένα μήνα
- Σημαντική δήλωση για την πορεία των πραγμάτων! Θα πει «ναι» το Κίεβο;
- Το 93% όσων κινούνται στους δρόμους… φοβάται την επικίνδυνη συμπεριφορά των υπολοίπων
- Viral o “Iron Man” εστιάτορας στην Κίνα: Έφτιαξε στολή ρομπότ…και παραδίδει φαγητό! vid
- Κέλλας: «Τα 4 βασικά αιτήματα των αγροτών έγιναν δεκτά»
- Ινδία: Επιβατικό τρένο συγκρούστηκε με κοπάδι ελεφάντων – Επτά ελέφαντες σκοτώθηκαν, vid
- Κεντρικοί δρόμοι των Βρυξελλών γέμισαν… πατάτες λόγω των αγροτών, vid
- Τροχαίο ατύχημα στα Χανιά: Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Πρόεδρος ΕΕΘ: «Οι μεγάλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες δεν αφήνουν ούτε μισό σεντ στην ελληνική οικονομία»









