σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Αλέξανδρος Γεννηματάς σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
«’Αλλωστε, είναι γνωστές οι επιδόσεις της Τουρκίας στους συγκεκριμένους τομείς» και «Επιπλέον, είναι απολύτως απαράδεκτη η επιλογή της να επιδεικνύει, επανειλημμένως μάλιστα, ασέβεια στα θύματα του Ολοκαυτώματος» επισημαίνει ο κ. Γεννηματάς.
«Μας έχει συνηθίσει σε κυνικές παραβατικές συμπεριφορές κάθε κανόνα δικαίου, είτε αφορούν κράτος δικαίου, ανθρώπινα δικαιώματα, δημοκρατία ή σχέσεις καλής γειτονίας στον άμεσο περίγυρο και την ευρύτερη περιοχή, στοιχεία που άλλωστε καταγράφονται κάθε χρόνο σε εκθέσεις της ΕΕ και διεθνών οργανισμών, μεταξύ άλλων», τονίζει ο ίδιος και προσθέτει ότι «Τα κροκοδείλια δάκρυα ουδένα πείθουν. Της συστήνουμε αυτεπίγνωση».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Κίνα αναστέλλει απαγόρευση των εξαγωγών ορισμένων σπάνιων γαιών προς τις ΗΠΑ
- Black Friday: Ο Νοέμβριος φέρνει.. χρυσές ευκαιρίες στην αγορά
- Απίστευτο αλλά… ελληνικό! Οδηγούσε για πάνω από 1χλμ. με όπισθεν στην Αττική οδό
- Η Δήλος «ζωντανεύει» ξανά με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας
- Κάθε φορά που το κάνουν αυτό οι ΝΑΤΟϊκοί χάνουν εδάφη από τον Πούτιν!
- Η Ιαπωνία εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι έπειτα από σεισμό 6,7 βαθμών
- Ο Λουκ Έβανς πρωταγωνιστεί στο πολιτικό θρίλερ «The Party» του ITV
- Ισχυρός σεισμός 6,7 βαθμών στις Νήσους Ανταμάν της Ινδίας
- Απίθανο βίντεο: Παίκτης πέταξε το παπούτσι του σε αντίπαλο για να κλέψει τη μπάλα!
- Ξεκινά ο οδικός άξονας «Ιωάννινα – Κακαβιά»









