Ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR αποκάλυψε ένα εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο, σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά τη Σάμου.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:
«Μια βάρκα γεμάτη μόνο άνδρες, κατευθυνόταν προς το νησί. Το Λιμενικό πλησίασε ζητώντας τους να επιστρέψουν στα τουρκικά παράλια και αυτοί έβγαλαν μαχαίρια και τους απείλησαν. Ήταν όλοι Σομαλοί. Χρειάστηκε μεγάλη ψυχραιμία και επιδεξιότητα από τους άνδρες του Λιμενικού για να μην έχουμε τραυματισμούς και να αναγκαστεί τελικά ο διακινητής να τους γυρίσει πίσω».
Το STAR αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό, καθώς βάρκα με εισβολείς βγήκε στην Αλεξανδρούπολη (!!!!!):
«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Τελικά ήρθε και τους μάζεψε τουρκική ακταιωρός. Ενώ επιχείρησε τελικά και το σενάριο να τους οδηγεί σε μικρότερα νησιά του Αιγαίου. Βάρκα που εντοπίστηκε και στο Καστελόριζο και άλλη μια στο Φαρμακονήσι.
Και οι δύο εννοείται γύρισαν πίσω. Σκεφτείτε όμως πόσο δύσκολο είναι αυτό για το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό που μέρα νύχτα παλεύουν να κρατήσουν όρθια τα θαλάσσια σύνορα απέναντι στον ασφαλισμένο σουλτάνο», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του STAR.
Δείτε το ρεπορτάζ:
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας
- Μετά τα ΗΑΕ, επόμενος σταθμός η Σαουδική Αραβία για τον υπ. Άμυνας
- Στενά του Ορμούζ: Την εμπλοκή της Κίνας ζητά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας
- Συνελήφθησαν στην Τσεχία 2 Πολωνοί για εμπρησμό σε εργοστάσιο κατασκευής drones για την Ουκρανία
- Τραγικός απολογισμός: Πάνω από 1.300 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο









