Στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα, δίπλα σε αυτούς που φυλάνε τη χώρα μας βρέθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Αίσθηση, ενδιαφέρον, κοινωνική προσφορά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωματείο. Είναι ένας οργανισμός που αφουγκράζεται την επικαιρότητα και ασκεί παρεμβάσεις με ηθική και κοινωνική διάσταση.
Όπως το 2016 στο λιμάνι του Πειραιά, οι εθελοντές του Ολυμπιακού μερίμνησαν με εφόδια και ρουχισμό για την ανακούφιση εκατοντάδων ταλαιπωρημένων προσφύγων.
Έτσι, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στον Έβρο αυτές τις μέρες.
Επικεφαλής της αποστολής των εθελοντών του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλης Βασιλειάδης. Μαζί στην αποστολή και ο αγαπημένος βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, Νίκος Βαμβακούλας.
Οι τρεις νταλίκες που προσέφεραν οι ερυθρόλευκοι περιλάμβαναν 75 τόνους ξηράς τροφής, νερού και αναλώσιμων.
Οι στρατιωτικοί ευχαρίστησαν εγκάρδια. Η απάντηση του επικεφαλής της ερυθρόλευκης αποστολής ξεκάθαρη.
«Η εντολή που έχω από το Βαγγέλη τον Μαρινάκη είναι ότι θέλουν να ξανά πάμε. Πείτε μας τι θέλετε κι εμείς είμαστε εδώ» είπε ο Βασίλης Βασιλειάδης.
megatv.com/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγωνία για τους αγωγούς Turkish Stream και Blue Stream – Αγχώνεται η Άγκυρα
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid









