Νύχτα έντασης ήταν η χθεσινή στις Καστανιές.
Κατά διαστήματα ένταση επικράτησε κοντά τις νυχτερινές ώρες στις Καστανιές Έβρου, με τις τουρκικές δυνάμεις να προκαλούν για ακόμη μία φορά ρίχνοντας συνεχώς χημικά προς την ελληνική πλευρά.
Η νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη, με υποκινούμενες ομάδες αλλοδαπών να προσπαθούν συνεχώς να περάσουν στην ελληνική πλευρά, την ώρα που τουρκικές δυνάμεις «απασχολούσαν» τις αντίστοιχες ελληνικές σε έναν «κλεφτοπόλεμο χημικών».
Χημικά, δακρυγόνα , φωτοβολίδες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης συνέθεταν ένα ασφυκτικό σκηνικό, ακόμη και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.
Χαρακτηριστικό είναι το πολεμικό κλίμα που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, με χιλιάδες συγκεντρωμένους αλλοδαπούς σε ένα μήκος μερικών χιλιομέτρων να έχουν ανάψει φωτιές στην απέναντι πλευρά του Έβρου.
Οι ιαχές τους, όσο και οι προειδοποιητικές βολές από στρατιωτικά όπλα ακούγονταν συνεχώς μέσα στην εκκωφαντική σιωπή της νύχτας.

(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περίπου 260.000 θαυμαστές στη Σεούλ για τη μεγάλη επιστροφή των BTS
- Τι ανακοίνωσε διεθνιστικός οικονομικός οίκος για την Ελλάδα
- Ταξί: Τη Δευτέρα ψηφίζεται το ν/σ – Αφαιρείται η “παρακώλυση συγκοινωνιών” από τους λόγους ανάκλησης άδειας ΕΔΧ
- Η στιγμή που ο δήμαρχος της Μαδρίτης μένει άναυδος καθώς περιστέρι…αφήνει μια έκπληξη στο κεφάλι του! vid
- Στη Λέσβο ο Σπ. Πρωτοψάλτης – Απόλυτη προτεραιότητα η αποτροπή διασποράς του αφθώδους πυρετού
- Δικαστήριο δικαίωσε πασίγνωστη εφημερίδα στη δικαστική διαμάχη της με τον Τραμπ
- Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα νίκησε τον καρκίνο και οι οδηγοί της κόρναραν στο δρόμο μετά από μήνυμα που έγραψε!
- Ιράκ: Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης
- Η Σοφία Λόρεν υμνεί την γυμναστική για την σιλουέτα της
- Σαουδική Αραβία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως αναχαιτίστηκαν περισσότερα από 20 drones









