Αυτό είναι το σχέδιο των Τούρκων στα σύνορα – Υβριδικός πόλεμος και όποιος αντέξει…

Τι πρέπει να προσέχουμε όλοι

Υβριδικός πόλεμος σημαίνει, διεξαγωγή επιχειρήσεων κατά άλλου κράτους χωρίς τη συμμετοχή συμβατικών στρατιωτικών δυνάμεων, αλλά με μέσα όπως η προπαγάνδα, οι ψυχολογικές επιχειρήσεις, οι προβοκάτσιες και άλλα με στόχο την αποσταθεροποίηση του αντιπάλου και την καταβολή του εκ των έσω.

Από εχθές όταν ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι ανοίγει τα σύνορα και θα αφήσει τους μετανάστες της Τουρκίας να εισβάλουν στην Ευρώπη, η Ελλάδα δέχεται υβριδικό πόλεμο με χιλιάδες μετανάστες εντός Τουρκίας κάθε εθνικότητας μαζεύονται στα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο και τα Βουλγαρο-τουρκικά σύνορα.

Χρησιμοποιούν κάθε μέσο μεταφοράς γι αυτό το σκοπό, από τον κρατικό σιδηρόδρομο μέχρι και ταξί. Ανάμεσα στο πλήθος μπλεγμένοι και πράκτορες της ΜΙΤ που κατευθύνουν το πλήθος και το προμηθεύουν με ρόπαλα, δακρυγόνα και κόφτες για το φράχτη. Ταυτόχρονα 100δες τουρκικά accounts σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις, κατηγορίες κατά της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, εικόνες και βίντεο αμφιβόλου προέλευσης ώστε να δημιουργήσουν κλίμα εναντίων μας.

Λόγο των παραπάνω συνιστούμε την προσοχή στα εξής:

·         Προσέχουμε τι γράφουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και μεταφέρονται ψευδής ειδήσεις.

·         Δεν αναμεταδίδουμε ειδήσεις από Τουρκικά site με προπαγάνδα κατά της Ελλάδας.

·         Δεν απαντάμε στα τουρκικά τρολ σοβαρά.

·         Δεν αναμεταδίδουμε βίντεο από Τουρκικά account, πιθανότατα να είναι από άλλη χρονική στιγμή και να εξυπηρετήσουμε άθελά μας την προπαγάνδα τους.

·         Αποφεύγουμε τη χρήση περίεργων λινκ από άγνωστα account με ονόματα που ομοιάζουν με τουρκικά.

·         Ποστάρουμε μόνο επιβεβαιωμένες ειδήσεις και βίντεο  ελληνικών πρακτορείων

·         Δεν αναφέρουμε δημοσίως τη μετακίνηση δυνάμεων ασφαλείας και στρατού, ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΙΓΗ.

·         Χρησιμοποιούμε μόνο πρόσφατες φωτογραφίες οπλικών συστημάτων, μέσων και ασκήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τα επίσημα site.

Επειδή η κατάσταση θα είναι πολύ τεταμένη στα σύνορα εφόσον η κυβέρνηση τα μπλόκαρε, με τον κίνδυνο προβοκάτσιας στο κόκκινο από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διασταυρώνουμε οποιαδήποτε είδηση και προσέχουμε την ασφάλεια των διαδικτυακών λογαριασμών μας.

Να είμαστε υπεύθυνοι και σοβαροί.

Ευχόμαστε στους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας να είναι ασφαλείς και η Παναγιά μαζί τους στο δύσκολο έργο της προστασίας της Ελλάδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί