Είναι έτοιμα να συνδράμουν τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχονται επίθεση από παράνομους μετανάστες και τούρκους αστυνομικούς, όπως μεταδίδει το evrosnews.gr!
Τα οχήματα είναι σε θέση να εκτοξεύσουν δακρυγόνα και καπνογόνα όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ρίψη τους γίνεται σε κοντινή απόσταση καθώς δημιουργούν ένα προπέτασμα καπνού το οποίο δεν επιτρέπει να στοχοποιηθεί το όχημα στο πεδίο της μάχης.
Το προπέτασμα καπνού διαθλά και τις ακτίνες λέιζερ.
Οι συγκεντρώσεις παράνομων μεταναστών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και είναι βέβαιο ότι οι αστυνομικές δυνάμεις από μόνες τους δεν είναι επαρκείς για έναν τέτοιο όγκο επιθέσεων.
Οι εντολές είναι συγκεκριμένες και προβλέπουν ρίψη καπνογόνων και εν ανάγκη ρίψη προειδοποιητικών βολών από τα ΤΟΜΠ και τα αναγνωριστικά οχήματα.
Tα σφοδρά επεισόδια συνεχίζονται αυτή την ώρα στο μεθοριακό σταθμό των Καστανιών στον Έβρο.
Οι δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που έχουν συρρεύσει από χθες στην περιοχή και βρίσκονται στην τουρκικά πλευρά επιχειρούν για μια ακόμη φορά αυτή την ώρα να περάσουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι Τούρκοι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα προς την Ελληνική πλευρά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Sukhoi-57 και F-35 στο ίδιο αεροπορικό σόου! Εντυπωσιακά πλάνα, vid
- Αυτιάς σε Κομισιόν: Στηρίξτε τα νησιά του Αιγαίου και τις υποδομές τους
- Στυγνός εκβιασμός Φον ντερ Λάιεν στα κράτη της Ε.Ε. για νέα δις στην Ουκρανία: «Έχετε τρεις επιλογές»
- Τι είπε ο Μακρόν για τα νέα σκάνδαλα διαφθοράς που «έσκασαν» στην Ουκρανία του Ζελένσκι
- Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
- Μυστήριο στη Δράμα με τον αποκεφαλισμό αρκούδας
- Χτυπήθηκε τουρκικό πλοίο μεταφοράς LNG στον Δούναβη – Εκκενώνει περιοχές η Ρουμανία, vid
- Η Πολωνία ανοίγει και πάλι δύο συνοριακά περάσματα με τη Λευκορωσία
- Άφωνοι οι κάτοικοι της Νυρεμβέργης! Εκατοντάδες πρόβατα πέρασαν μέσα από την πόλη για να πάνε στα χειμαδιά, vid
- Υπογράφηκε η σύμβαση για την 4η φρεγάτα Belharra









