Είναι έτοιμα να συνδράμουν τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχονται επίθεση από παράνομους μετανάστες και τούρκους αστυνομικούς, όπως μεταδίδει το evrosnews.gr!
Τα οχήματα είναι σε θέση να εκτοξεύσουν δακρυγόνα και καπνογόνα όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ρίψη τους γίνεται σε κοντινή απόσταση καθώς δημιουργούν ένα προπέτασμα καπνού το οποίο δεν επιτρέπει να στοχοποιηθεί το όχημα στο πεδίο της μάχης.
Το προπέτασμα καπνού διαθλά και τις ακτίνες λέιζερ.
Οι συγκεντρώσεις παράνομων μεταναστών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και είναι βέβαιο ότι οι αστυνομικές δυνάμεις από μόνες τους δεν είναι επαρκείς για έναν τέτοιο όγκο επιθέσεων.
Οι εντολές είναι συγκεκριμένες και προβλέπουν ρίψη καπνογόνων και εν ανάγκη ρίψη προειδοποιητικών βολών από τα ΤΟΜΠ και τα αναγνωριστικά οχήματα.
Tα σφοδρά επεισόδια συνεχίζονται αυτή την ώρα στο μεθοριακό σταθμό των Καστανιών στον Έβρο.
Οι δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που έχουν συρρεύσει από χθες στην περιοχή και βρίσκονται στην τουρκικά πλευρά επιχειρούν για μια ακόμη φορά αυτή την ώρα να περάσουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι Τούρκοι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα προς την Ελληνική πλευρά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
Κύρια Θέματα

















