και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών μετά την επιστροφή τους στη χώρα τους έπειτα από επίσκεψή τους στην Κίνα, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Montsame.
Ο Μπατούλγκα είναι ο πρώτος αρχηγός κράτους που επισκέπτεται την Κίνα από τον Ιανουάριο που η χώρα άρχισε να επιβάλει ειδικά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.
Αυτός έφτασε στο Πεκίνο μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Τσογκτμπαάταρ Ντάμντιν και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησής του χθες Πέμπτη και είχε συνάντηση με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τον πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ.
Ο πρόεδρος και οι αξιωματούχοι της κυβέρνησής του που επισκέφθηκαν την Κίνα τέθηκαν σε καραντίνα αμέσως μετά την επιστροφή τους στη Μογγολία για προληπτικούς λόγους, διευκρίνισε το Montsame.
(ΦΩΤΟ:Unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
