Τρεις τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη βορειοδυτική Συρία όπου αντιπαρατίθενται οι δυνάμεις της Άγκυρας με αυτές του καθεστώτος της Δαμασκού, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, εκτιμώντας πάντως πως η κατάσταση παίρνει «ευνοϊκή» τροπή.
«Έχουμε τρεις μάρτυρες (…). εντούτοις οι απώλειες του (συριακού) καθεστώτος είναι πολύ βαριές», δήλωσε ο Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του στην Άγκυρα.
Λίγο νωρίτερα ο τούρκος υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει τον θάνατο δύο τούρκων στρατιωτικών και τον τραυματισμό δύο άλλων από αεροπορικό πλήγμα στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ.
Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει πως με τις απώλειες που ανακοινώθηκαν σήμερα, 20 τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί μέχρι τώρα τον Φεβρουάριο στην περιοχή αυτή, που αποτελεί το θέατρο σφοδρών συγκρούσεων.
Σύμφωνα με τον υπολογισμό του Ρόιτερ, έχουν σκοτωθεί 21 μέλη των τουρκικών δυνάμεων.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το άγχος κατά την παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα
- Λουτρό αίματος στη Νιγηρία – 23 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες σε τριπλή επίθεση βομβιστών-καμικάζι (Vid)
- Ντύθηκε σκιά και έκανε αυτό…”Χρειάζεται Όσκαρ” της έγραψαν, vid
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Νέα επίθεση εναντίον πετρελαϊκής εγκατάστασης
- Γιατί οι χώρες του Περσικού Κόλπου αρνούνται να πολεμήσουν εναντίον του Ιράν
- Πληροφορίες για έναν νεκρό από θραύσματα πυραύλου που καταρρίφθηκε στο Αμπού Ντάμπι
- ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ιστορικό κάστρο καταρρέει μπροστά σε πανικόβλητους τουρίστες στην Ισπανία!
- Ο Τραμπ αναρωτιέται γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να ζουν στην Ουκρανία, vid
- Viral έγιναν αγρότες: Πώς ντύθηκαν…για να διώξουν τους πιθήκους από τα χωράφια! vid
- Βραζιλία: Ο Νεϊμάρ έμεινε ξανά εκτός των επιλογών του Αντσελότι









