Περιφερειάρχης Αιγαίου: «Να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός» – ΒΙΝΤΕΟ

Τεταμένο το κλίμα...

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου είχε προγραμματίσει για το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για την κατάσταση στα νησιά.

Ωστόσο, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, βγάζει από το κάδρο τον περιφερειάρχη και έτσι το ραντεβού θα γίνει με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να επιχειρήσουν να βρουν κοινό έδαφος με την κυβέρνηση, ώστε να αποφορτιστεί το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στα νησιά, στο οποίο συμμετέχουν κάτοικοι που διαμαρτύρονται, αστυνομικές δυνάμεις και αριστεριστές των ΜΚΟ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που συνομιλεί τηλεφωνικά ο περιφερειάρχης με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη ακούγεται να λέει «να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός». Την φράση αυτή, μάλιστα, συνοδεύει με την αντίστοιχη κίνηση των χεριών του.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, γνωρίζοντας προφανώς πως τον καταγράφουν, έκανε λόγο για «στρατό κατοχής, στρατό του Ερντογάν».

Έχοντας διαβεβαιώσει και στην εκπομπή του Γιάννη Παπαδόπουλου «Παρεμβάσεις» στον τηλεοπτικό σταθμό του Blue Sky, την πρόθεση του να μην παραστεί στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, βρέθηκε στο επίκεντρο ανακοίνωσης που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, ύστερα και από την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο, σύμφωνα με την οποία:

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικους. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Η κατάσταση απαιτεί εκτόνωση και όχι ακρότητες, την ώρα που οι παράνομοι μετανάστες με τις «ευλογίες» της Τουρκίας απειλούν να αυξηθούν σε όλη την Ελλάδα.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί