Στον “αέρα” βρίσκεται η διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής της Serie A λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού στη γειτονική χώρα, Ιταλία, που είχε ως αποτέλεσμα χάσουν τη ζωή τους -μέχρι στιγμής- τέσσερις άνθρωποι, ενώ περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα στη Βόρεια Ιταλία.
Η ιταλική κυβέρνηση, τις επόμενες ώρες, ετοιμάζεται να εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία να λάβει τυχόν νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της διάδοσης του ιού.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Sport24.gr, ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για το ιταλικό πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού δεν είναι δεδομένο πως θα έχουν καταφέρει μέχρι τότε οι αρχές να περιορίσουν τη διάδοση του ιού.
Θυμίζουμε πως την Κυριακή (23/02) αναβλήθηκαν οι αγώνες Αταλάντα – Σασουόλο, Βερόνα – Κάλιαρι, Τορίνο – Πάρμα και Ίντερ – Σαμπντόρια για λόγους ασφαλείας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα – Είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα πεθερικά και την κουνιάδα του
- Ο «Δράκος» επιβεβαίωσε πως τα πράγματα αλλάζουν! Από τις πιο σημαντικές δηλώσεις που έγιναν
- Μέγαρου Μαξίμου: Τιμητική πολιτογράφηση από τον πρωθυπουργό στον «ήρωα του Αράχθου»
- Θεσσαλονίκη: Πεζοδρομείται την Κυριακή η Λ.Νίκης – Δείτε ποιες ώρες
- Αντιδρούν οι NYT στην αγωγή-«μαμούθ» των 15δις δολαρίων από τον Τραμπ
- Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί του Μετρό “Κορυδαλλός” και “Μανιάτικα” με εντολή της ΕΛΑΣ
- Συνάντηση Αρναουτάκη – Μητσοτάκη: Συζητήθηκε η δημιουργία δύο προσωρινών δομών παραμονής μεταναστών
- Κίνα: Ο κόσμος βρίσκεται σε σταυροδρόμι ανάμεσα στην ειρήνη και τον πόλεμο
- Ξεκινά η Intervision, αντίπαλο δέος της Eurovision: «Θα το παρακολουθήσει ο μισός πλανήτης»
- Οι Ρώσοι διέσπασαν τις γραμμές των Ουκρανών στο Γιαμπόλ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ
