Τον απολογισμό του μετά τον θρίαμβο στο τουρνουά της Μασσαλίας – για δεύτερη συνεχή χρονιά – έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
Στην ανάρτησή του ο Έλληνας τενίστας αναφέρεται στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του επισημαίνοντας ότι οι αγώνες σε «ζωντανό» κοινό είναι «κομμάτι του εαυτού μου» υπενθυμίζοντας ότι οι αγώνες τένις είναι κάτι που κάνει από τα έξι χρόνια του.
«Το παρελθόν είναι πίσω μας για να μάθουμε από αυτό. Το μέλλον είναι μπροστά μας για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Το παρόν είναι εδώ για να το ζήσουμε» ξεκινά στην ανάρτησή του ο Τσιτσιπάς.
«Υπάρχει κάτι στο να αγωνίζεσαι μπροστά σε ζωντανό κοινό. Είναι ενδιαφέρον, είναι “ηλεκτρικό”, είναι ζωντανό, είναι μια έντονη εμπειρία και δεν μπορείς να την έχεις οπουδήποτε αλλού. Το κάνω από τα έξι μου, είναι μέρος του εαυτού μου» συνεχίζει.
Όπως γράφει, τέλος, με νόημα «δείχνοντας» στη σκληρή δουλειά που απαιτείται προκειμένου να φτάσει κανείς στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ότι «το κύπελλο κερδίζεται στις ώρες που κανείς δεν βλέπει. Αυτό είναι που το κάνει σημαντικό. Ευχαριστώ Μασσαλία».
Πηγή: protothema
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Ο στρατός εξαπέλυσε σειρά πληγμάτων εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Πανελλαδική 24ωρη απεργία αύριο, Δευτέρα, τα ταξί
- Θεσσαλονίκη:«Χειρόφρενο» αύριο και για 24 ώρες τα ταξί στην πόλη – Κάθοδος στην Αθήνα για τη διαμαρτυρία
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- ΕΕ: Η Κάγια Κάλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο
- Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα το ΚΥΣΕΑ
- Ν. Δένδιας από το Μεσολόγγι: Αποτίουμε φόρο τιμής για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- «Εξοικονομώ»: 50 % περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών
- Έπος: Δείτε τι έκαναν δύο τύποι σε παγωμένη λίμνη της Ρωσίας…ΒΙΝΤΕΟ
- Στ. Παπασταύρου: Συναντήσεις στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil για την ταχεία υλοποίηση των συμφωνιών









