Μπορεί οπαδοί των δύο φιναλίστ να μην… επιτρέπονται, αλλά ο τελικός Κυπέλλου δεν θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες κερκίδες. Προμηθέας και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν την Κυριακή (17:00) το 45ο Κύπελλο υπό το βλέμμα πάνω από 3.500 παιδιών.
Ήδη η τοπική ένωση καλαθοσφαίρισης (ΕΚΑΣΚ) σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους φορείς έχουν οργανώσει το σχέδιο της άφιξης και αναχώρησης των μαθητών που θα φτάσουν στα «Δύο Αοράκια» όχι μόνο από το Ηράκλειο, αλλά από όλη την Κρήτη.
Η μετακίνησή τους θα γίνει απόλυτα οργανωμένα, από και προς τα σχολεία τους, με πούλμαν, ενώ θα συνοδεύονται από δασκάλους/καθηγητές και φυσικά θα υπάρχουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
(Protothema – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μυστήριο με νεαρό που έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από 10 χρόνια – Η τελευταία φωτογραφία με τον “άνθρωπο – σκιά”
- Ρωσία σε Τραμπ: «Μην κάνεις αυτό το μοιραίο λάθος»
- Στα 13,9 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του Κρατικού Προϋπολογισμού
- Μικρή μείωση των “κόκκινων δανείων” που διαχειρίζονται οι Servicers το γ΄τρίμηνο 2025
- Θεσσαλονίκη: Επιτήδειοι εμφανίζονται ως εκπρόσωποι Κοινωνικού Παντοπωλείου και εξαπατούν πολίτες
- Τι αναφέρεται για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τα βασικά της επιτόκια σήμερα
- Η Ρωσία είναι υπέρ της ομαλοποίησης του διαλόγου μεταξύ ΗΠΑ και Βενεζουέλας
- Η Πρισίλα Πρίσλεϊ καταδικάζει τον ισχυρισμό ότι ο γιος του Τζον Τραβόλτα είναι το «κρυφό δισέγγονο» του Έλβις
- Σπάνιος υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Δείτε βίντεο
- Ο γιος του Ρομπ Ράινερ στον δικαστή για την δολοφονία των γονιών του – Βίντεο λίγα λεπτά πριν τη σύλληψή του









