«Είμαι καλά. Συνεχίζω να αποδέχομαι τους φυσικούς περιορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά σκοπεύω να συνεχίζω να “παίζω μπάλα”» αναφέρει αρχικά ο μεγάλος πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος τον Οκτώβριο θα γίνει 80 ετών.
«Έχω τις καλές, έχω και τις κακές μου ημέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό για τους ανθρώπους της ηλικίας μου. Δεν φοβάμαι, είμαι αποφασισμένος, είμαι σίγουρος για ό,τι κάνω» προσθέτει.
Ο Πελέ διαβεβαιώνει επίσης ότι «δεν αποφεύγω να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου στο πάντα φορτωμένο πρόγραμμά μου».
Ο γιός του, Εντίνιο, είχε προκαλέσει ανησυχία με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Globo ότι ο Πελέ ήταν σε κατάθλιψη και δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι του λόγω των δυσκολιών που έχει στην κινητικότητά του εξαιτίας των προβλημάτων με τα πόδια του.
Φίλοι του Πελέ, ωστόσο, δήλωναν ότι ο Ιανουάριος ήταν ένας από τους πιο «φορτωμένους» σε πρόγραμμα για τον μεγάλο ποδοσφαιριστή καθώς έκανε φωτογραφίσεις ενώ είχε ξεκινήσει τη συνεργασία με Βρετανό σκηνοθέτη για ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την ποδοσφαιρική του καριέρα.
(Protothema – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτές είναι οι εικόνες από τη χριστουγεννιάτικη Μελιτόπολη των Ρώσων, vid
- Tι δεν παραγγέλνουν ποτέ όταν τρώνε έξω σε εστιατόρια οι ειδικοί τροφίμων
- Ταινίες Πρώτης Προβολής: Κλασικός Τζάρμους, έκπληξη από τη Βραζιλία και Καποδίστριας
- Τα «καρφιά» Ερντογάν για Αιγαίο και Κύπρο και τα μηνύματα σε Ελλάδα και Ισραήλ
- Μάχη στα σύνορα Τατζικιστάν-Αφγανιστάν! Υπάρχουν νεκροί
- Αθήνα: Πότε ήταν τα πιο ψυχρά και τα πιο θερμά Χριστούγεννα από το 1900 μέχρι σήμερα
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χριστουγεννιάτικα το Λος Άντζελες
- Έκκληση για… ειρήνη θα κάνει ανήμερα των Χριστουγέννων ο Πάπας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στην ταινία «Peaky Blinders: The Immortal Man», vid
- Μνήμες Χριστουγέννων μιας άλλης εποχής – “Χωρίς πολύχρωμα φώτα και στολισμούς, γεμάτα γαλήνη”









