Ποτέ δεν σκεφτήκαμε προσωπικά συμφέροντα κάποιου και δεν κάναμε διακρίσεις. Στην πατρίδα μας στηρίξαμε την Δυτική Θράκη. Μέσα σε τρία χρόνια διανύσαμε μεγάλη απόσταση. Στους στόχους μας τώρα είναι να πραγματοποιήσουμε υποσχέσεις που για λόγους που δεν εξαρτώνται από μας, δεν μπορέσαμε να πραγματώσουμε και να φτάσουμε τον σύλλογο μας σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. ”
…….
Ο δήμαρχος Μουσταφά Ντουνταρ του Οσμανγκαζι, ανέφερε πως “Οι περισσότερες λέξεις που χρησιμοποιούν οι μαθητές στη δυτική Θράκη είναι ελληνικές και αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε. Η πίστη και η γλώσσα μας έφυγαν από τον πολιτισμό μας, οι σύλλογοι πρέπει να αναλάβουν ευθύνη”.
……
Ο Ιμπραήμ Σερίφ είπε πως κοινός παρονομαστής είναι το ισλάμ και το τζάμια, τόνισε πως αυτός ο παρονομαστής πρέπει να διατηρηθεί αγνός και κατέληξε λέγοντας ” Αυτή η σημαία δεν κατεβαίνει αυτό το εζαν δεν σωπαίνει”.
ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κομμένη στα δύο η χώρα: Αγρότες απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η ΕΛΑΣ διέκοψε την κυκλοφορία
- Τράπεζες: Μηδενίστηκαν τα περιστατικά της απάτης Caller ID Spoofing που άδειαζε τους τραπεζικούς λογαριασμούς
- Ε.Ε.: Με νέες δηλώσεις για την Κύπρο ξεκίνησε το 2026
- Μαξίμου για αγρότες: Δεν υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω μέτρα
- Αποτροπιασμός σε χωριό της Κρήτης: Νέα στοιχεία για τον πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε τις δυο κόρες του
- ΠΑΣΟΚ: Την Κυριακή στην Κοζάνη η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας
- Εκστρατεία αύξησης του πληθυσμού στις ΗΠΑ! Μετά τα εμβόλια, σαρωτικές οι αλλαγές και στη διατροφή, vid
- ΠΑΣΟΚ: Από το “Εξοικονομώ” των καθυστερήσεων σε ένα προσιτό και δίκαιο πρόγραμμα
- ΔΥΠΑ: Περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας από 40 επιχειρήσεις στην 49η «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα
- Υπουργείο Εργασίας: Ταχύτατα σε εφαρμογή ο νόμος «Δίκαιη Εργασία για Όλους»









