Ποτέ δεν σκεφτήκαμε προσωπικά συμφέροντα κάποιου και δεν κάναμε διακρίσεις. Στην πατρίδα μας στηρίξαμε την Δυτική Θράκη. Μέσα σε τρία χρόνια διανύσαμε μεγάλη απόσταση. Στους στόχους μας τώρα είναι να πραγματοποιήσουμε υποσχέσεις που για λόγους που δεν εξαρτώνται από μας, δεν μπορέσαμε να πραγματώσουμε και να φτάσουμε τον σύλλογο μας σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. ”
…….
Ο δήμαρχος Μουσταφά Ντουνταρ του Οσμανγκαζι, ανέφερε πως “Οι περισσότερες λέξεις που χρησιμοποιούν οι μαθητές στη δυτική Θράκη είναι ελληνικές και αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε. Η πίστη και η γλώσσα μας έφυγαν από τον πολιτισμό μας, οι σύλλογοι πρέπει να αναλάβουν ευθύνη”.
……
Ο Ιμπραήμ Σερίφ είπε πως κοινός παρονομαστής είναι το ισλάμ και το τζάμια, τόνισε πως αυτός ο παρονομαστής πρέπει να διατηρηθεί αγνός και κατέληξε λέγοντας ” Αυτή η σημαία δεν κατεβαίνει αυτό το εζαν δεν σωπαίνει”.
ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ
- Πόλεμος στη Μ. Ανατολή: Αυτό ειπώθηκε για τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο









