Δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, επιβεβαιώθηκε πως ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ, θα επισκεφτούν την Ελλάδα στις 25 Φεβρουαρίου για να συναντηθούν με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αναμένεται να υπογραφεί μνημόνιο ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στη σημερινή ενημέρωση προς τους συντάκτες, έγινε γνωστό πως ο «ισχυρός άνδρας» της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και ο πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας και «δεξί χέρι» του Τζιάνι Ινφαντίνο, θα επισκεφτούν τη χώρα μας.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Πέτσας, ο Κλαρκ έχει συμβάλλει καθοριστικά στα θέματα της αντιμετώπισης της βίας και στην αύξηση των εσόδων της Premier League και θα συμβάλλει στην υπογραφή του «μνημονίου για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Παράλληλα, στην ερώτηση για το αν η κυβέρνηση ανησυχεί στο αν δεν θα ισχύσει η πρόσφατη τροπολογία, καθώς η FIFA δεν επιτρέπει την αλλαγή του Κώδικα μεσούσης της σεζόν, η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν αρνητική.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ολοκλήρωσε τις επαφές που είχε στη Ζυρίχη με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, λίγες μέρες αφότου είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA για την «ανάταξη και επανεκκίνηση» του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη σύναψη συμφωνητικού παροχής τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
(Με πληροφορίες από Sputniknews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μυτιλήνη: Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο συνδέει την Πέτρα με το επίνειο της τουρκικής πόλης του Αδραμυτίου
- Μακελειό στο Γιοχάνεσμπουργκ: Οπλισμένοι άνδρες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν 9 ανθρώπους
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Αυτό ισχύει για τις αναβολές στράτευσης
- ΕΚΤ: “Βλέπει” χαμηλότερες τιμές ενέργειας και αποκλιμάκωση πληθωρισμού στην ευρωζώνη
- Κ. Τσιάρας: Οικονομική στήριξη της καλλιέργειας μηδικής, λόγω της ευλογιάς
- Διαπραγματεύσεις με τη συμμετοχή των Ευρωπαίων θέλει ο Ζελένσκι
- Έχετε ξαναδεί Βασιλικό ζευγάρι…να πιλοτάρει το ιδιωτικό τους αεροπλάνο; ΒΙΝΤΕΟ
- «Ντροπή σου!»: Άγριες αποδοκιμασίες κατά του διεθνιστή Αυσταλού πρωθυπουργού, vid
- Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε έξι άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια
- Από τις Άνδεις στο Νταρφούρ: Μισθοφόροι από την Κολομβία στα μέτωπα του πολέμου στο Σουδάν
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΜΜ
ΚΑΙΡΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΜΠΟΡΟΙ









