με τις εκδηλώσεις στην μνήμη του να πολλαπλασιάζονται και με ένα απίστευτο κύμα συμπαράστασης στην οικογένειά του, το αμερικανικό δίκτυο CNN δημοσίευσε την τελευταία όπως πιστεύουν φωτογραφία του θρυλικού παίκτη.
Πρόκειται για μια θολή σέλφι που τράβηξε με το κινητό του ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκιελ, το περασμένο Σάββατο στο Mamba Sports Academy.

Η φωτογραφία ελήφθη την προηγούμενη ημέρα του δυστυχήματος. Ο νεαρός Μπράντι, που θα έπαιζε σε αγώνα της ακαδημίας του Κόμπι Μπράιαντ, είχε πει εκείνη τη μέρα στη μητέρα του: «Πάμε να δούμε τον Κόμπι πριν τον αγώνα μας». Η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι ο γιος της ήθελε να βγάλει τη φωτογραφία με τον Κόμπι Μπράιαντ για να τη στείλει με μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.
Ο Κόμπι Μπράιαντ βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του για να κοουτσάρει την ομάδα της κόρης του, Τζιάνα, τις Lady Mambas. Η ομάδα τους τελικά έχασε, ο Κόμπι ήταν εκνευρισμένος για την ήττα και δεν ήθελε να βγει φωτογραφία γι’ αυτό και η εικόνα βγήκε κάπως θολή, σύμφωνα με τον 13χρονο Μπράντι. Το παιδί υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είπε «θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο».
(TheToc – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι κοντά στα σύνορα με την Φινλανδία μετά από επιδρομή drones
- Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνάντησε την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και σήκωσαν τις γροθιές τους – ΦΩΤΟ
- Φατίχ Μπιρόλ: «Καμιά χώρα» δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις συνέπειες της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης
- Πάνω από τα 100 δολάρια το πετρέλαιο όσο ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή μαίνεται ακόμα
- Κίνδυνος για την χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με τον διευθυντή του ΔΟΕ
- Σήμερα ξεκινά στη Λάρισα η δίκη για τα Τέμπη
- Σαν σήμερα 23 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αεροσκάφος συγκρούστηκε με όχημα σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης – Vid
- Πλησιάζει η λήξη του τελεσιγράφου που έδωσε ο Τραμπ στο Ιράν
- Παντού Ελλάδα! Το “ελληνικό νησί” της Φλόριντα και οι Έλληνες σφουγγαράδες, vid









