Σύμφωνα με το Eurohoops, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Τόνι Ρότεν. Πάντως κάτι τέτοιο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες.
Ο 26χρονος γκαρντ (1,98μ.) ανήκει στην Ανβίλ, ωστόσο υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της πολωνικής ομάδας στο Basketball Champions League. Μετά τη χθεσινή ήττα από την Μπαντίρμα η πολωνική ομάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, συνεπώς ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την απόκτησή του.
Ο Αμερικανός είχε επιλεγεί το 2012 στο «25» του ντραφτ από τους Γκρίζλις μετά από μόλις μια σεζόν στο κολέγιο της Washington. Στο ΝΒΑ έπαιξε μέχρι το 2016 σε Μέμφις και Φιλαδέλφεια έχοντας 11,1 πόντους, 3 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 21,2 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά 151 εμφανίσεις.
Έκτοτε έπαιξε αρχικά δύο σεζόν στην G League, την περασμένη σεζόν μετακόμισε στην Κάλεβ Κράμο της Εσθονίας, που συμμετέχει στην VTB League, ενώ το καλοκαίρι έκλεισε στην Ανβίλ.
Στο BCL έχει φέτος 18,6 πόντους (54,2% βολές, 58,3% δίποντα, 28% τρίποντα), 4 ασίστ, 3,9 ριμπάουντ, 1,6 κλεψίματα και 3,2 λάθη σε 27,3 λεπτά κατά μέσο όρο.
Ο Ρότεν είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Τετάρτη για την τελευταία αγωνιστική του BCL την ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει νωρίτερα στην Αθήνα ή να έρθει τότε και να… μείνει.
Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επιλογή που πρέπει να κάνει η Δύση απέναντι σε Μόσχα και Πεκίνο
- Αφγανιστάν-Πακιστάν: Νεκροί σε εχθροπραξίες στη μεθόριο των δύο χωρών
- Θεσσαλονίκη: Μια πόλη “ζωντανό μουσείο” – Ιστορία και πολιτισμός συνυπάρχουν με τη σύγχρονη ζωή
- Οι κορυφαίες τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο – Σας βοηθούν να κοιμάστε καλύτερα και να μην αγχώνεστε
- Ηράκλειο: Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα σε μετακινήσεις – Κατολισθήσεις στο ΒΟΑΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί την κυβέρνησή του για την αύξηση του πληθωρισμού
- Hellenic Train: Ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό που αφορούσε την αμαξοστοιχία 2591 (Θεσσαλονίκη–Λάρισα)
- Βρετανία: “Χιλιομετρικό φόρο” στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μελετά η κυβέρνηση, για να αυξήσει τα κρατικά έσοδα
- Μακελειό στα Βορίζια: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ
- «Πάγωσαν» Τραμπ και Κένεντι! Άνθρωπος σωριάστηκε ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους (video)









