Ένταση στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο, όταν μικρή ομάδα αιτούντων άσυλο που διαμαρτύρονταν για την πολύμηνη παραμονή τους στο νησί έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων και πέταξαν πέτρες κατά των πυροσβεστών που επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτιά.
Με επέμβαση της Αστυνομίας διαλύθηκαν οι συγκεντρωμένοι, ενώ συνελήφθησαν και 18 άτομα, ηλικίας από 16 έως 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης και της βίας κατά υπαλλήλων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες συμμετείχαν ενεργά σε επεισόδια και βιαιοπράγησαν, εκτοξεύοντας πέτρες σε αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν για να αποκαταστήσουν την τάξη, ενώ ένας από αυτούς αντιστάθηκε προκειμένου αποφύγει τη σύλληψη.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καιρός σήμερα: Πέφτει η θερμοκρασία – Προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους 8 μποφόρ
- Έλαμψε η Μελάνια Τραμπ με εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα! Γιατί δίχασε το διαδίκτυο, vid
- Στη Βουλή το ν/σ για αγορά της 4ης φρεγάτας FDI
- Σαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- “Είσαι τόσο όμορφη!” – Ο Ντόναλντ Τραμπ ενθουσιάστηκε με την Κέιτ Μίντλετον, vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου
- Γάζα: Η Διεθνής Αμνηστία ζητεί να τερματιστεί η υποστήριξη κρατών και εταιρειών στο «σύστημα απαρτχάιντ» και στη «γενοκτονία»
- Γάζα: Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα αποφανθεί εκ νέου για σχέδιο που αφορά την κατάσταση στην περιοχή
- Ακόμα ένα δυστύχημα με νεκρό και τρεις τραυματίες στην Αθήνα
- Προελάσεις σε όλα τα μέτωπα για τους Ρώσους! Τι είπε ο Γκεράσιμοφ
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
