κυρίως παρέχοντας στους χρήστες του τα μέσα για να ελέγχουν ποιος θα μπορεί να απαντά σε κάποια συγκεκριμένη ανάρτηση.
«Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια, συμμετέχοντας στον διάλογο για το Twitter και δίνοντάς τους μεγαλύτερο έλεγχο στις συζητήσεις που ξεκινούν» εξήγησε η πλατφόρμα. «Θα δοκιμάσουμε διάφορες επιλογές για το ποιος θα μπορεί να απαντά στις αναρτήσεις, στις αρχές του 2020», πρόσθεσε.
Από το πρώτο τρίμηνο του έτους, το Twitter θα εξετάσει τέσσερις επιλογές που θα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν ποιοι θα απαντούν στις αναρτήσεις. Η πιο «ριζοσπαστική» από όλες θα εμποδίζει τους πάντες να απαντούν, ενώ μια άλλη θα επιτρέπει να γίνονται αναρτήσεις μόνο στα πρόσωπα που αναφέρονται στο αρχικό μήνυμα.
Ο χρήστης θα μπορεί επίσης να επιτρέψει να του απαντούν μόνο εκείνοι οι λογαριασμοί τους οποίους ακολουθεί. Μπορεί επίσης να δώσει το ελεύθερο στους πάντες να σχολιάζουν την ανάρτησή του.
Προς το παρόν, οι χρήστες δεν έχουν πολλές επιλογές για να περιορίζουν τις απαντήσεις στις αναρτήσεις τους: είτε να κάνουν «ιδιωτικό» τον λογαριασμό τους, είτε να μπλοκάρουν απευθείας συγκεκριμένα πρόσωπα. Ακόμη και αν επιλέξουν να μπλοκάρουν όλες τις απαντήσεις, η ανάρτηση παραμένει ορατή για όλους, εφόσον ο λογαριασμός τους είναι «δημόσιος». Και ο καθένας μπορεί να επικαλείται την ανάρτηση αυτή στον δικό του λογαριασμό.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο αφγανικός στρατός κατέλαβε 15 “προκεχωρημένα φυλάκια” του Πακιστάν, σύμφωνα με τους Ταλιμπάν
- Μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Εργάτες εντόπισαν βαλίτσα που περιείχε ανθρώπινα μέλη
- Έμμεσες συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ: Αυτά είναι τα νεότερα
- Χ.Απαλαγάκη (ΕΕΤ): Δεν υπάρχει συγκέντρωση τραπεζικού κλάδου στην Ελλάδα
- Ο απεσταλμένος του Πούτιν φέρεται να είχε συνομιλίες με Αμερικανούς αξιωματούχους στην Γενεύη
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν από τις 10 το πρωί του Σαββάτου έξι σταθμοί του μετρό
- Βιέννη: Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στον 70ο διαγωνισμό της Eurovision – 500 πράκτορες ασφαλείας, χωρίς τσάντες το κοινό
- Χίλαρι Κλίντον: «Δεν θυμάμαι να συνάντησα ποτέ τον κύριο Έπσταϊν»
- Η Ουρουγουάη έγινε η πρώτη χώρα που επικύρωσε τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur
- Στη Βουλή την Παρασκευή ο Κυρ. Μητσοτάκης, θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Ανδρουλάκη









