Μια ακόμα διάκριση στην κατηγορία των Barrel Aged Imperial Stouts,
απέσπασε η Μικροζυθοποιία Septem στον διεθνή διαγωνισμό Meiningers International Craft Beer Award 2019 στην Γερμανία.
Η Septem ΚΛΕΟΣ Barrel Aged Imperial Stout, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο στον εφετινό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν σχεδόν 1230 craft μπύρες από 31 χώρες και αξιολογήθηκαν από επιτροπή 90 κριτών
Η Κλέος (αρχαία ελληνικά: φήμη, δόξα), που ωριμάζει για εννέα μήνες σε βαρέλια αμερικανικής δρυός και σε βαρέλια από ρούμι & ουίσκι, χαρακτηρίζεται από αρώματα βανίλιας, γλυκόριζας, πικρής σοκολάτας, καφέ και αγριοκέρασου.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Μικροζυθοποιία Septem, που γιορτάζει εφέτος τα 10 χρόνια παρουσίας της, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και να εδραιώνει τη θέση της στη διεθνή σκηνή της craft μπύρας. Οι συνεχείς διεθνείς βραβεύσεις και η γαστρονομική προσέγγιση των γεύσεων που παράγει, έχουν καθιερώσει τη Μικροζυθοποιία Septem, ως σημείο αναφοράς για τη διαφοροποιημένη – ποιοτική μπύρα στη χώρα. Από το 2009 μέχρι σήμερα, η Septem πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και την ανανέωση, αυξάνει την παραγωγική της δυνατότητα με νέα κτίρια και εξοπλισμό αναπτύσσοντας καινούρια προϊόντα με τα πλέον σύγχρονα μέσα ποιοτικού ελέγχου. Και δεν σταματά να σχεδιάζει με προσήλωση την επόμενη μέρα, κατακτώντας παράλληλα το ένα βραβείο μετά το άλλο, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης