Σύμφωνα με το πρώτο του θεατρικό έργο, που ο Λιακόπουλος ετοιμάζει εδώ και καιρό, χρονοταξιδιώτες ήρθαν στην εποχή μας από διάφορες εποχές και διάφορα μέρη του σύμπαντος για να “σώσουν” την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Γη.
Το σενάριο γράφεται ακόμη και στην συγγραφή συμμετέχουν αναγνώστες και αναγνώστριες της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, προτείνοντας διαλόγους κείμενα και πλοκή στο έργο αυτό.
Πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό καθώς εκτός από γνωστούς ηθοποιούς θα συμμετάσχουν και αναγνώστριες και αναγνώστες της γνωστής σειράς βιβλίων.
Το έργο έχει χαρακτηριστεί σαν “ρομαντική κομεντί φαντασίας” και τη σκηνοθεσία του θα αναλάβει γνωστός σκηνοθέτης.
Τα σκηνικά ήδη μελετώνται, ώστε εύκολα να μεταφέρονται καθώς σχεδιάζεται να ανέβει σε θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.
Θα σας κρατάμε ενήμερους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η πικρή «γεύση» που αφήνει η διαπίστωση της Ζαχάροβα για την Ευρωπαϊκή Ένωση
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε κατά 3% ο δείκτης παραγωγής στις κατασκευές το δ’ τρίμηνο του 2025
- Θ. Λιβάνιος: Εντός του έτους το μάστερ πλαν του συνοριακού σταθμού Κακαβιάς
- ΣΥΡΙΖΑ – Σ. Φάμελλος: Θα καταθέσουμε τροπολογίες για τον ειδ. φόρο κατανάλωσης καυσίμων και το περιθώριο διύλισης
- Φοβερά κόλπα που θα σας κάνουν να ξενοιάσετε στο σπίτι! vid
- Τα ψώνια το 2019 VS τα ψώνια σήμερα….ΒΙΝΤΕΟ
- Κ. Πιερρακάκης: Τα συνολικά έργα στην Κρήτη φτάνουν τα 4,5 δισ. ευρώ
- ΥΚΟΙΣΟ: Το Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων επεκτείνεται σε 6 νέους δήμους της χώρας
- Τραγουδιστής ακύρωσε συναυλία γιατί έμεινε άυπνος λόγω θορύβου! “Απερίγραπτη κόλαση”
- Πλοίο τουρκικής ιδιοκτησίας επιτράπηκε να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ









