Με μικρές διακυμάνσεις, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 619,82 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,09%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,45 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,17%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,49%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΔΕΗ (+0,81%) και της Lamda Deelompent(+0,68%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής (-1,30%) και της Alpha Bank (-0,97%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης των Πρώτων Υλών(+1,02%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες Τραπεζών(-0,70%) και Ταξιδιών(-0,69%).
Ανοδικά κινούνται 16 μετοχές, 24 πτωτικά και 12 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Χαϊδεμένος+9,50% και Τεχνική Ολυμπιακή+9,00%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Μύλοι Κεπενού-4,55% και Ιντρακόμ-2,10%.
photo:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καθοριστικό πλήγμα του Τραμπ στο «πράσινο αφήγημα» – Ποιά εντολή δόθηκε
- Είναι πασιφανές: Τρία βασικά πράγματα που ενδιαφέρουν την Ρωσία
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ









